Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Silnik na Craftserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, wyłączam serwer, wrzucam silnik do FTP i włączam i nie instaluje mi się ten co wrzuciłem a ten co jest wybrany w panelu, co zrobić?

Opublikowano

Najprawdopodobniej craftserve nie przyjmuje innych silników niż od nich z panelu. Zamieniasz też nazwe silnika jaka byla poprzednia od nich?

Opublikowano

Musisz wybrać silnik z menu w panelu. Jest dostępny dokładnie "Spigot - #1649 20141001a 1.7.10"

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

Wgraj silnik od craftserve a następnie go podmień na swój. Pamiętaj, Twój silnik musi się nazywać tak jak silnik craftserve który przed chwilą wgrałeś.

Opublikowano

A czy przypadkiem csrv nie modyfikuje silników co by wydajnosc zwiekszyc? I zgodnosc silnika sprawdzaja nanpodstawie jego md5/sha-1 :)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Etam walenie ludzi przez bibułke lepiej od razu od nich uciekaj bo sie zawiedziesz. Na fiberze jest 64 gb ramu za 50 zl i robisz z serwerem co chcesz. Podlaczasz domeny sklep jaki chcesz nawet hosting www mozesz kupic. (Ale znam lepsze 15 zl za rok 1gb) Testowalem fibera troche i sie przekonałem, jak dla mnie na scenie mc tylko 2 porzadne hostingi istnieja pukawka i fiber. Czasem fiber ma problem techniczny ale bardzo rzadko. Najczesciej po 1h wszystko chodzi od awarii i jeszcze bonusy za to daja. Dodatkowo dla ownerow jest opcja wyplaty pieniazkow z portfela ale zabieraja masakryczna prowizje ze lepiej zrobic swoj sklep. Mimo wszystko wiele hostingow powinno brac z nich przyklad.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Panowie, nie potraficie kliknąć jednej opcji w ustawieniach czy o co chodzi?
Przecież mamy dostępny dokładnie ten silnik, który @VeSteQ potrzebuje :)

@1361622928-U485574.pngStrikeKiller123 Mamy bardzo dużo dostępnych silników, sprawdź sobie na https://craftserve.pl/engines

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

@Craftserve ale mam z nim taki problem, instaluje go, git. Ale gdy wchodzę i gdy wchodzę na poprawnej wersji czyli 1.7.10 to mam skreślone to na prawo i pisze "Spigot 1.7.10" i nie wiem co z tym zrobić, mieliscie z czymś takim doczynienia? 

Opublikowano

@Craftserve ale mam z nim taki problem, instaluje go, git. Ale gdy wchodzę i gdy wchodzę na poprawnej wersji czyli 1.7.10 to mam skreślone to na prawo i pisze "Spigot 1.7.10" i nie wiem co z tym zrobić, mieliscie z czymś takim doczynienia?

Tak czy siak mozes wbic na serwer :)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...