Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BM na AC, a AC na BM?

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem jedno szybkie pytanko i jeśli był gdzieś temat z tym, to tylko linka bym prosił.. 

Kiedyś w jakimś legionie mi się obiło o uszy, że idzie wymienić BM na AC ( tutaj od razu bym prosił napisać w którym to garnizonie się wymieniało ) no i okej.. Ale mam też pytanie czy idzie to zrobić w drugą stronę? czyli AC wymienić na BM ? i jeśli idzie to gdzie to można zrobić ? 

Opublikowano

Można zrobić to jedynie w stronę BM -> AC. Sprawdź w garnizonach 78/83, tylko nie pomyl ze skrzynkami z suplementami ;) PS: Suplementy sprzedane u npc przyniosą Ci aktualnie lepszy zysk, niż ac. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kiedyś w jakimś legionie mi się obiło o uszy, że idzie wymienić BM na AC ( tutaj od razu bym prosił napisać w którym to garnizonie się wymieniało ) no i okej.. Ale mam też pytanie czy idzie to zrobić w drugą stronę? czyli AC wymienić na BM ? i jeśli idzie to gdzie to można zrobić ? 

Według patchnotes NA: BM na AC można wymienić w garnizonach 78 i 83. Ma to być 20 BMów na małą paczkę i 200 na dużą paczkę. Potwierdzone przez AION Database:

Czy się opłaca - nie wiem, nigdy się w to nie bawiłem bo jak to wprowadzili na EU, to ja już od dawna miałem przerwę.

Opublikowano

Ok ok czyli to moja ślepota wzięła góre znowu na garniakach o.O 

Bardziej co prawda zależało mi na wymienia AC na BM'y, ale cóż :P trzeba będzie przemęczyć pare tygodni na nowej postaci znowu :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...