Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZdechlakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam duży problem z CS'em. Przed wczoraj go zakupiłem i było wszystko okej, to momentu wczorajszego poranka. Chciałem zagrać mecz i okazało się że nie mogę się pojawić. Mam tylko kamerkę na A i B (załączyłem zdjęcie). To samo jest w innych trybach gry tj. deadmatch. Próbowałem wszystkiego, przeinstalowałem CS'a, nawet całego steam'a. Zaktualizowałem kartę graficzną i nic...

Kiedy jestem w deadmatchu i odczekam kilka dobrych minut, to czasami się pojawiam, ale nie mogę kupić żadnej broni i po pewnym czasie zaczyna mnie cofać jakbym miał lagi (ping w normie). Kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi. Dodam, ze kolega wchodził na moje konto i u niego było wszystko okej. Ktoś wie w czym tkwi problem i jak go naprawić?

Byłbym wdzięczny za odp. Pozdrawiam.

post-787618-0-27896500-1424076503_thumb.jpg

Opublikowano

Nie pomogło;/

PS1 Za 2 razem usunąłem plik client.dll i jeszcze raz sprawdziłem spójność, ściągnęło mi ale to też nie pomogło...

Dodam też że po sprawdzeniu spójności ściąga mi czy tam aktualizuje "Microsoft DirectX for Windows". Ale nadal mam ten sam problem...

PS2 Aha i na boty mogę normalnie grać. Więc naprawdę nie mam pojęcia w czym problem...

Opublikowano

Już działczy :) Sam w to uwierzyć nie mogę, ale mi pomogło zresetowanie routera.

Także na przyszłość próbujcie wszystkiego, ale reinstalacje zostawcie na koniec bo to w ciul czasu zabiera :) Pozdrawiam.

PS Temat do zamknięcia.

Już działczy :) Sam w to uwierzyć nie mogę, ale mi pomogło zresetowanie routera.

Także na przyszłość próbujcie wszystkiego, ale reinstalacje zostawcie na koniec bo to w ciul czasu zabiera :) Pozdrawiam.

PS Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...