Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro kupywanie komputera

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak to wyglada ze np jak bym kupil pc przez allegro platnosc przy odbiorze i komp by nie dzialal to co nalezy zrobic w takiej sytuacji i czy da sie kase odzyskac? Tylko sie upewniam

Opublikowano

A nie lepiej kupić w jakimś pewnym sklepie ? Musiałbyś dać znać sprzedającemu że sprzęt nie jest zgodny z opisem i po prostu nie działa, potem odesłać, a oni powinni albo doprowadzić do stanu używalności albo oddać kase, ale w praktyce może to różnie wyglądać ... 

Opublikowano

Witam jak to wyglada ze np jak bym kupil pc przez allegro platnosc przy odbiorze i komp by nie dzialal to co nalezy zrobic w takiej sytuacji i czy da sie kase odzyskac? Tylko sie upewniam

To zależy czy sprzedający udziela gwarancji "rozruchowej". Jeżeli nie tzn że coś tutaj śmierdzi.

Kasę za używany sprzęt ciężko odzyskać bo zawsze ten ktoś może Ci powiedzieć że to nie jest nowy sprzęt i miało prawo się coś popsuć.

Moja była kupiła tak laptopa, niby nie miał dysku a okazało się że walnięta karta graficzna(artefakty) gościu kasy nie oddał bo u niego tego nie było. Radzę uważać. Mało kto sprzedaje taki dobry komputer za taką kasę (1500zł).

Opublikowano

To zależy czy sprzedający udziela gwarancji "rozruchowej". Jeżeli nie tzn że coś tutaj śmierdzi.

Kasę za używany sprzęt ciężko odzyskać bo zawsze ten ktoś może Ci powiedzieć że to nie jest nowy sprzęt i miało prawo się coś popsuć.

Moja była kupiła tak laptopa, niby nie miał dysku a okazało się że walnięta karta graficzna(artefakty) gościu kasy nie oddał bo u niego tego nie było. Radzę uważać. Mało kto sprzedaje taki dobry komputer za taką kasę (1500zł).

Właśnie ten też nie ma dysku ani napędu
Opublikowano

@xongox fajnie wypi3rd4alaj z tymi zestawami z allegro .

@top nie kupuj kompa jeszcze od firm to strata kasy.

To są akurat te ''dobre'' zestawy na allegro.

Allegro zawsze jest dobre bo tanie i fajnie i przejżyste

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

@xongox fajnie wypi3rd4alaj z tymi zestawami z allegro .

@top nie kupuj kompa jeszcze od firm to strata kasy.

Jak ci cos nie pasuje to sb sam mozesz wyjsc 

Forum jest dla wszyskich i kazdy moze dodac cos od sb a taki tekst mozesz powiedziec sw kolegom(sry jesli ich niemasz)

Opublikowano

@xongox nie wchodz w moje zycie osobiste jasne? w d***e mam twoje przemyslenia .

napisales ze kazdy moze powiedziec cos od siebie wiec ja tez to zrobilem :).

PS. nie ogarniam po co kupowac na allegro jak za tyle samo mozna na morelach i miec pewnosc ze wszystko jest nowe i dziala.

http://deandes.pl - strony internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...