Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać w League of legends ?

Besta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać czy się opłaca grać w Lola Czy w Dotę 2 bo nie wiem co wybrać oba są faje ale nie chce mi się grać w 2 gry te same wole 1 i dobrze zacząć więc poproszę o pomoc

Ankieta : http://strawpoll.me/3649022

Opublikowano

W nic a czemu... prad kosztuje wiec nie wiem cz sie oplaca. W lolu jedna runda tak samo jak w docie to okolo 30 minut. Zalezy jakieo masz operatora od energii to mlze ci taniej policzy za prad.

W skrocie nie oplaca sie bo drogo.

Opublikowano

Nie oplaca sie grac w zadne, Po co grac w gry, Placic za prad i internet , Jak mozna cebuli nakupowac.

Edited_1.png

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem... Pograj sobie w LoL'a i w Dotę - oceń co jest lepsze.
Chyba nie ma lepszego sposobu, jednakże osobiscie wolę LoL'a ;d

Opublikowano

To zależy w co wolisz :) Ja osobiście gram w LoL'a i nie ciągnie mnie do Doty. Więc ja Ci polecam loL'a, ale jak mówię, to kwestia gustu.

Opublikowano

Przez pierwszy miesiąc pograj sobie w LoL'a,a w drugi w Dote i oceń w którą lepiej Ci się gra i sprawa załatwiona.Ja osobiście polecam LoL'a ;)

Opublikowano

Graj w Dote A nie w te k***a ścierwo. Kurwicy idzie dostać w lolu. 

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

LOL 200% lepszy? :lol: lol się skończył w sezonie 3, polecam dote może nie zbalansowana ale ciekawsza i trudniejsza.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

LOL 200% lepszy? :lol: lol się skończył w sezonie 3, polecam dote może nie zbalansowana ale ciekawsza i trudniejsza.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano
Nie ma to jak pytać się o co grać w dziale z lola ^^

To ty wybierasz grę w która chcesz grać a nie my :)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

W dziale lola sie pytasz troche dziwnie...

Ale ja ci powiem ze zadna z tych . Dlaczego? Bo w nich nic raczej juz nie osiagniesz chyba ze chcesz grac only 4 fun. Polecam poczekac lub kupic heroes of the storm. Nowa gra i stoi za nia swietna firma :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...