Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy uruchomieniu

ThripleBash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak wszystko łądnie się uruchamia aż do momentu gdy na środku ekranu jest " ładowanie " w tym momencie cały system strasznie zamula a gra po jakiś czasię się wyłączą i dupa blada. Po 5-10 próbach gra zaskoczy i się uruchomi jednak jest to irytujący problem. 

Uruchamiam jako administrator, dodałem wątki do zapory, nie mam anty wirusa, wszelkie procesy powyłączałem. 

Zapewne brakuje mi jakiegoś pliku systemowego lub sterownika ( gra działa na maksymalnych ustawieniach na poziomie 200 FPS  więc sprzęt jest wystarczający ) 

Jakieś pomysły ?

titan.jpg
Opublikowano

Myślę właśnie na przywracaniem systemu, dawno nie robiłem a trochę syfu mam, ale jednak wydaje mi się że wina leży po innej stronie. Stery mam dokładnie z piątku.

titan.jpg
Opublikowano

Nie raz miałem tak że dużo programów miałem na komputerze i gra mi szwankowała a po wyczyszczeniu komputera ze wszystkich zbędnych programów gra lepiej chodziła.

Opublikowano

Jak już się włączy to komp nawet w 30% nie jest obciązony, chodzi o to że zawiesza się przy włączaniu a aktualnie mam odpalone w procesach jedynie procesy systemowe i niezbędnę programy takie jak sterowniki od grafiki i dźwięków reszta jest wylączona. 

titan.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...