-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
MistrzC
MistrzC
Witam. Nie wiem czy piszę to w dobrym dziale,ale nie miałem innego wyjścia jak napisać problem na tym forum. Otóż mam problem związany z myszą i klawiaturą(USB). Gdy od momentu włączenia komputera upłynie godzina(czasem krócej) to sama mysz przestaje działać na 1-2 sekundy i można przy tym usłyszeć dźwięk,który oznajma,że urządzenie zostało odpięte od komputera a po sekundzie dźwięk,że urządzenie zostało wpięte(przy dźwięku nie wyświetla się żaden komunikat). Sytuacja powtarza się kilkukrotnie po czym dochodzi klawiatura. Po kilku takich dźwiękach(raz seria co 5 sek,raz co 10 minut) mysz i klawiatura zostają odpięte od komputera i nie można zrobić nic. Wyjściem z sytuacji jest ponowne uruchomienie komputera. Problem pojawił się 2-3 dni temu więc postanowiłem sam go rozwiązać. Z początku myślałem,że to wirus więc postanowiłem go wykurzyć programem Malwarebytes Anti-Malware(pomógł mi w rootkitach więc uważam,że jest bardzo dobrym programem). Jednak to nic nie pomogło. Problem nadal się powtarza a to bardzo irytuję bo gdy jestem w trakcie robienia projektu to nagle mysz+klawiatura pada i muszę restartować komputer a co za tym idzie-utrata dotychczas zrobionego projektu. Proszę o szybką pomoc bo nie wiem jakie mogą być powikłania tego błędu. Nie jestem specjalistą w tych sprawach dlatego boje się,że to coś poważnego.
Pozdrawiam
Patryk.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.