Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki server wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękne budowle, ale uważam, że przy takim planie na biznes szybko zbankrutujecie. Trudno zrobić na tyle duży serwer minecraft, by można było zafundować takie coś dla graczy. Zwłaszcza w Polsce, to nie zagraniczne serwery, gdzie ludzie kupują VIPa na miesiąc za 80 dolarów.

Opublikowano

Zgodze sie z @Rayso. .

Czy dla was to nie za ryzykowne zrobic taki serwer ktory mozna powiedziec sponsoruje graczy?

Musicie troche moim zdaniem utrudnic im te nagrody bo naprawde moze tak byc jak kolega na gorze mowi.

Opublikowano

@Rayso. i @MocnabombkaPL Plan narazie robi wielke zainteresowanie. Kilka znanych firm dało nam na start ogromną sumę pieniędzy ! Ja ufundowałem połowę. A server będzie też dostępny dla obcokrajowców pod innym adresem IP.  A co do utrudnienia gry 1 mapa ma wymiary 1000x1000 i na niej musimy odszukać wyznaczonego gracza który może przed nami uciekać. Myślę ze pomysł wypali i będzie cieszył się ogromnym zainteresowaniem wśród graczy. Na obecna chwilę mamy zgromadzone 13,538 zł i ta kwota rośnie. Pozdrawiam InsaneX ;)

Opublikowano

Cześć.

Nie wiem kolego, czy podołasz i zrealizujesz poprawnie wszystkie te drogo pieniężne plany, które masz w planach. Bardziej chodzi mi o to, że przy takim dużym serwerze i projekcie trzeba poświęcić sporo czasu, pracy i pieniędzy. Według mnie musisz też zarabiać coś z serwera, bo inaczej zbankrutujecie i nie dacie rady dalej w taki sposób sponsorować graczy. 

Opublikowano

Cześć.

Nie wiem kolego, czy podołasz i zrealizujesz poprawnie wszystkie te drogo pieniężne plany, które masz w planach. Bardziej chodzi mi o to, że przy takim dużym serwerze i projekcie trzeba poświęcić sporo czasu, pracy i pieniędzy. Według mnie musisz też zarabiać coś z serwera, bo inaczej zbankrutujecie i nie dacie rady dalej w taki sposób sponsorować graczy. 

Witam i dziękuje za opinię. Jednak chcemy dalej próbować bo chęci jest wiele. Własnie dostałem informacje ze kolejna strona nas wypromuje i pomoże z zasobami pieniędzy. Mamy nadzieje na liczne zebranie graczy. Mamy 48 budowniczych i 39 techników. I 3 stabilne maszyny. Postaramy się aby server wypalił. Pozdrawiam InsaneX ;)

Opublikowano

pieknie zbudowany *.* , ale i tak sadze ze na takim serwerze jakos nie bedzie duzo graczy , zrobil bym jakis tryb gry lub minigre , ktorej nigdzie nie ma

Opublikowano

przy około 200 aktywnych graczy sądzę że serwer uda się wam utrzymać ale bez nagród (może jakieś małe,na pewno nie 2 oryginalne minecrafty dziennie) :)

Kilka znanych firm ? (czyli jakie ?)

macie ponad 13.000 zł i to od kilku ZNANYCH firm (skoro znane firmy to czemu tak mało)?

Skąd te znane firmy wiedziały o tym projekcie ?

Opublikowano

Super!

Życze powodzeniA!

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...