Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją War Rock'a

Tom92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

42781010468283686644.jpg

Co mam zrobić? Instalke pobierałem dwa razy z głownej strony tego shitu. Z tym sie nigdy problemy nie koncza..

Opublikowano

Instalujesz na dysku domyślnym C, czy może jakimś innym?

Możesz jeszcze spróbować pousuwać wszystko związane z Nexon i WR a następnie przeczyścić kompa CCleaner'em, po czym spróbować ponownie.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Na poczatku probowalem instalowac na inny, jednak na domyslny tez nic. Jako administrator nic, ze zgodnoscia win xp sp2 tez nic. Do kazdej instalacji wylaczam antyvira, zapora wylaczona i ciagle nic. Zwiazane z nexonem to jedynie tylko ten akamai, usunalem go przecyscilem system ccleanerem i nadal to samo.

Gdy nacisne okej wyskakuje jeszcze cos takiego:

66319806643579578318.jpg

Opublikowano

CCleaner powinien to wyczyścić. Jeśli nie to musisz szukać w ustawieniach IE takiej opcji, ewentualnie jakiś poradnik na necie znajdziesz. Sam dokładnie nie pomogę, bo nie mam IE na kompie :)

Opublikowano

Skoro nie działa Ci installka, to może zuploadować Ci klienta WR i wtedy spróbujesz odpalić ? ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...