Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hype: TSM vs. CLG

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko! Dzisiaj odbędzie się mecz pomiędzy TeamSoloMid a Counter Logic Gaming o pierwsze miejsce w tabeli. Dotychczas obie drużyny mają na swoim koncie 6 wygranych oraz 1 porażkę. Dużo osób oczekuje tego spotkania, bo może być jedno z lepszych patrząc na formy obu drużyn. Dodatkowo jest zakład pomiędzy menadżerami drużyn czyli Reginaldem(TSM) oraz HotshotGG(CLG), która drużyna przegra to ich menadżer farbuje włosy na różowo, więc obaj panowie zasiądą dzisiaj w studiu, a mecz będzie castowany przez 3 casteró! (Jatt, Kobe, Riv)

o 23.00 na twitch.tv/riotgames

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Osobiście myślę, że CLG wygra, z obecną formą Linka nie ma już żadnych słabości w tej drużynie(prócz spraw typowo teamowych), tak więc myślę, że CLG teraz będzie straszyć w LCS'ach i dziś wygrają z TSM. ;-)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

#FREESM

musze osobiście obejrzeć wszystkie mecze clg, po to co wyprawia link po tym co reprezentowal przed nowym sezonem jest nie do pomyslenia, jak dla mnie jesli clg nie popelni bledu w pick/ban phase to gra jest dla nich

­

Opublikowano

Jaki hype żaden hype w na lcsach nie ma nic ciekawego + to, że o 1 miejsce tez nic specjalnego lol? Nie wiem czemu ludzie mają taki hype na tsma i inne gówna jak to nic specjalnego ale kto co lubi + mecz jak mecz typowy zwyklak no ale w/e

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Najlepszy mecz w tym splicie NA&EU. Zdecydowanie.

TSM <3

Nie mogę się nie zgodzić. TSM dostawało na początku, przegrali smoka i barona, ale potem ... comeback Wild'a niesamowity. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...