Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash przy wczytywaniu

DorsalCross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegos czasu przy skyrimie gra crashuje mi przy wczytywaniu każdego zapisu po wgraniu jakiegokolwiek nowego moda. Save udaje się dopiero przywrócić po przeinstalowaniu skyrima oraz wszystkich modów nawet tych po których gra początkowo crashowała. Potem wszysktko chodzi normalnie ale kiedy chcę kolejnego moda wgrać znowu muszę wszytko powtarzać :/ Nie dało by się jakoś tego naprawić w inny sposób albo coś zrobić z Nexus mod menagerem żeby tak się nie działo? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Masz nmm. To dobrze. Upewnij się że masz wymagania moda (najczęściej skse). Mody wgrywasz tylko i wyłącznie gdy postać jest w małym pomieszczeniu, bo inaczej crash prawie zawsze gwarantowany. 

Opublikowano

Wymagania raczej mam a nawet jeśli nie to po usunięciu moda gra powinna nie crashować (przynajmniej tak kiedyś było). A co do tych maałych pomieszczeń to próbowałem wczytywac różne zapisy i przy każdym jest crash.

Opublikowano

Ok udało mi się to zrobić, miałem 2 razy Skyrim.esm w pliku plugins.txt nie mam pojęcia czemu, w każdym razie teraz już się wczytuje normalnie, Dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...