Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProHard MU

ProHardWinner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym Was zaprosic na ,,kiedys" bardzo dobrze dzialajacy server smile.png
Bylo tam mnostwo Polakow . oraz wspanaialych ludzi , po dluzszej przerwie , wracam , patrze nie ma nikogo prawie nic sie nie dzieje smile.png

Musicie sprawdzic smile.png jezeli tylko bede zawsze pomoge Wam wbijac resy , czy tam w kazdym problemie zawsze postaram sie doradzic.

ProHard WWW -http://www.prohardmuonline.com/

exp - full

Moj nick w grze winner

Pozdrawiam smile.png

Opublikowano

Reset acc by się przydał tam :)

Ostatni był jak dobrze pamiętam 2-3 lata temu wiec kupe czasu a serwer funkcjonuje dalej mimo braku graczy wiec jest stabilny tyle, że obecnie AH jest wyłączony wiec wystarczy resik acc + odpalenie ah i można grać :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Miałem zacząc, ale jednak odpuszczę :) 0 online to nie jest fajna gra choć bardzo fajny server> GR od 100rr i punktów wystarczy już na coś fajnego :) server obmyślany ale pusty

Opublikowano

Ja szukam dalej servera na którym bym mógł zawiesić oko ale nie mam zaś czasu na tyle grania zeby GR zajął miesiąc. 

Polecacie coś z dośc dużym expe ale stabilnym serverem / handlem i jak najwięcej graczy :>

Opublikowano

szukałem i jak na razie zatrzymałem się na INFINITYMU o to strona http://www.infinitymu.net/

Bardzo fajny server handel kipi itemami i online 300+ licznik nie jest nakręcony. 

Polecam szukać polaków i sciagac na server, podbijemy, troche roboty jest  :D

Server dla starej gwardii która pamieta prawdziwe Mu, a nie 50 rodzai skrzydeł które są nie osiągalne ^^ i wygladaja jak wklejone z dragon bala ^^

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...