Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black and White 2 - Problem z teksturami

gutalos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z teksturami w BLACK AND WHITE 2. Mianowicie problem zaczyna sie juz w menu, bo miga moj nick oraz okno opcji, kiedy je otworze, w w grze znikaja cale fragmenty tekstur (kwadratowe). Oraz napisy dialogowe migaja, wyswietlajac jakis inny tekst, ale nie da sie go zauwazyc bo za szybko miga. Mam patcha 1.2 Bez patchy to samo. 

@Edit

Zainstalowałem na dysku C(miałem na E) i zostałem bez patchów, oto rezultat : http://i.imgur.com/Bmu6WOG.jpg POMOCY!!!

@Edit2

Gre mam oryginalną. 

Sprzęt:

Win7 64bit

8GB RAMu 1600

i5 4440

R7 265

Demokracja to ustrój, w którym możesz mówić, to co myślisz, nawet wtedy, kiedy nie myślisz.

- Edward Rutherford

Opublikowano

Tradycyjnie - reinstalacja, wgranie patchy, sprawdzenie aktualności sterowników karty graficznej, DirectXa.

Polecam też sprawdzenie Javy miałem podobny problem w innej grze i po przeinstalowaniu javy naprawiło się.

Jak nie pomoże to wszystko to spróbuj wystartować grę jako administrator a trybie zgodności windowsa XP (gra jest 2005, winda 7 z 2009, a winda ma to do siebie że lubi nie trawić starszyc gier)

Opublikowano

Dobra udało mi się rozwiązać. Dla przyszłych pokoleń rada : Menadżer zadań (Ctrl+Shift+Esc) -> Zakładka procesy -> PPM na white.exe -> Ustaw koligacje -> Odznaczyć wszystko z wyjątkiem Procesor 0 :). Dzięki temu krokowy, wyłączacie grze możliwość działania na wszystkich rdzeniach. 

@Ereh W sumie dziwne to, bo w B&W 1, takich problemów nie miałem :/

Demokracja to ustrój, w którym możesz mówić, to co myślisz, nawet wtedy, kiedy nie myślisz.

- Edward Rutherford

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...