Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unturned problem z serwerem "Serwer lost your connection"

MultiJoa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem założyć serwer żeby pograć z kumplem .

Ale od wersji 3.0 robienie serwera jest trudniejsze bo trzeba się bawić w plikach gry .

Zrobiłem wczoraj serwer nie było żadych błedów jego plikami itp ale wywalało po 1 minucie gry i wyskakiwał błąd Serwer lost your connection .

Dziś nawet nie mogę wejść na serwer bo wyskakuje Serwer lost your connection .

Co mogę zrobić bo już się załamałem bo nic nie mogę z tym zrobić więc proszę o pomoc .

A i przepraszam jeśli to nie odpowiedni dział nie byłem pewny gdzie mam umieścić ten temat .

Opublikowano

Rozumiem, że serwer hamachi?

Spróbuj zrobić wszystko od nowa za pomocą tego poradnika: http://www.mpcforum.pl/topic/1310469-server-do-unturned-30/

// edit: możliwe też, że ostatni update coś zepsuł, kiedyś już była taka sytuacja. 

Spróbuje zrobić według tego poradnika . Serwer hamachi  ale nie wiem o co może chodzić bo już próbowałem przeinstalować steam na inny dysk do innego folderu itp a nadal nic . Może być to własnie winna update'u . Ale i tak dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Witam chciałem założyć serwer żeby pograć z kumplem .

Ale od wersji 3.0 robienie serwera jest trudniejsze bo trzeba się bawić w plikach gry .

Zrobiłem wczoraj serwer nie było żadych błedów jego plikami itp ale wywalało po 1 minucie gry i wyskakiwał błąd Serwer lost your connection .

Dziś nawet nie mogę wejść na serwer bo wyskakuje Serwer lost your connection .

Co mogę zrobić bo już się załamałem bo nic nie mogę z tym zrobić więc proszę o pomoc .

A i przepraszam jeśli to nie odpowiedni dział nie byłem pewny gdzie mam umieścić ten temat .

Ja grając z 'znajomymi' z forum mieliśmy podobny problem, sprawdź limit PINGU bo standardowo jest on bardzo nisko ustawiony podnieś go do 200/300 i sprawdź znów

TEMAT

Opublikowano

Co do maksymalnego pingu, to chyba przez komendę timeout można go ustawić.

Zaraz sprawdzę ale już straciłem nadzieję że na w najbliszym czasie założe serwer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...