Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield i dodatki

Tygrysiontko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż kilka dni temu wymieniłem się z typkiem kontami, dałem mu konta w lolu za konto Battlefield 4 + Chińska Nawałnica. Battlefielda 4 przeniosłem sobie na drugie konto, moje główne. I tutaj mam pytanie, który dodatek byście mi polecili do kupna. Chciałbym sobie jakiś dokupić. Chodzi o mapy/bronie/pojazdy. W którym jest tego najwięcej i które są ciekawe. 

Czekam na opinie

Opublikowano

Wszystkie dlc są ciekawe. Ja bym radził uzbierać na premium, ze względu na to, że dlc nie opłaca się kupować osobno. Fajniejsze dlc moim zdaniem to drugie uderzenie i zęby smoka. W zębach smoka jest najlepszy karabin szturmowy Bulldog.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

A w Chińska Nawałnica są jakieś bronie do odblokowania? Da się jakoś sprawdzić na battlelogu co na danym dodatku można odblokować? Jest tak jak w BF3? ;)

Opublikowano

Jak chcesz wiedzieć co jest w danym dodatku to polecam iść na youtube, tam jest pełno filmów ukazujących co dodano w każdym dodatku (bronie, mapy, tryby, itp).

Mi najbardziej podoba się dodatek Drugie Uderzenie. Fajne są też Wojna na morzu i Ostateczna rozgrywka.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jesli moge wiedziec to jak udalo Ci sie przeniesc bf'a z jednego konta na drugie?

A co do tematu to najbardziej sie oplaca premium bo w cenie jak sie nie myle 2.5 dlc dostaniesz 5 dlc + kamuflaze i inne duperele. :P W dodatku kalendarz premium zostaly przedluzony o caly rok wiec szykuje sie jeszcze wiecej dodatkow (Nie chodzi mi glownie o dodatki jako dlc ale to tez.) Jezeli mialbym wybrac 1 lub 2 dlc to bym chyba musial wybrac Naval Strike (Tylko i wylacznie ze wzgledu na bronie, np. AR160, SR2, AWS bo mapy to srednie chociaz zalezy co kto lubi bo ja bardziej wole piechote od walki pojazdami. Lecz jezeli przepadasz za tym drugim to i z map sie ucieszysz.) A drugie dlc to Dragon's teeth bo ma spoko mapy, tryb chain link (Jeden z moich ulubionych) oraz kilka naprawde dobrych broni.

Co do reszty to:

Second Assault- Jesli chcesz wrocic na chwile do BF3 to czemu nie takze jak lubiles te mapy w BF3 to tutaj raczej zdania nie zmienisz chociaz szczerze mowiac chyba wolalem je w BF3. :P

China Rising- Nie jest zle biorac pod uwage caloksztalt ale szalu nie ma. Najgorsze dlc to to chyba nie jest.

Final Stand- Za malo gralem zeby oceniac wiec tutaj to juz musisz sie wspomoc yt. ;d

Pozdrawiam.

Opublikowano
Jesli moge wiedziec to jak udalo Ci sie przeniesc bf'a z jednego konta na drugie?

Zadzwoniłem do EA Support, 10 minut rozmowy i gra została przeniesiona z konta na konto ;)

Właśnie ja wolę bardziej walki pojazdami. 

Jeszcze się zastanowię co kupić.

Dziękuje za pomoc

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...