Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe bany

Teddi14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym,że ciągle jestem banowany na rozgrywki turniejowe z powodu "odłączenia sie od meczu", wygląda to w taki sposób że, gdy gram turniejówke najczęściej w połowie meczu pojawia mi się komunikat o utraceniu połączenia. Wyrzuca mnie z serwera, a gdy próbuje dołączyć ponownie pojawia się komunikat o tym że nie można znaleźć mojego serwera lub coś w tym stylu.Restart steama i modemu od internetu nie pomaga.Taki problem mam tylko grając mecze turniejowe, a robi się to już uciążliwe, bo wszystkie bany jakie dostałem są z tego powodu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

daj test ze speedtest'a, oraz powiedz internet idzie drogą radiową ? czy po kablu, musisz wiedzieć, że mecze turniejowe są grywane na zagranicznych serwerach.

Opublikowano

Przyczyn może byc wiele, jedną z nich jest łącze internetowe (na radiówce nie pograsz). Aby dołączyc do przerwanego meczu masz tam jakis okreslony czas jezeli trwa to dłużej niż chyba 3 minuty to już do meczu nie dołączysz.

Opublikowano

Mam to samo, rozmowa skype działa, wszystko działa tylko CSA wywala. Szybki reset routera i wracasz po 2 min do gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...