Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne klikanie w grze!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pogram/bota który automatycznie co ok. 2 sekundy będzie klikał mi przycisk 3..

Potrzebuje go do gry metin2. Nie chce mi się klikać tych pelerynek więc dlatego szukam jakiegoś rozwiązania..

Opublikowano

Witam, potrzebuje pogram/bota który automatycznie co ok. 2 sekundy będzie klikał mi przycisk 3..

Potrzebuje go do gry metin2. Nie chce mi się klikać tych pelerynek więc dlatego szukam jakiegoś rozwiązania..

Podepnę się, i najlepiej by działało na zminimalizowanym oknie i klikał tak 200-500ms.

Opublikowano

Najłatwiej będzie ci napisać to w AutoIT, wszystko objaśnione w tym FAQ(punkty 8 i 1):

http://www.mpcforum.pl/topic/500602-faq-najczciej-zadawane-pytania-lektura-obowizkowa/

Podepnę się, i najlepiej by działało na zminimalizowanym oknie i klikał tak 200-500ms.

Zminimalizowane okna to gorsza sprawa, najpierw napisz na otwartym a potem na zminimalizowanym.

Opublikowano
Opublikowano

Dla otwartego wystarczy zwykły klikacz:), chodzi o to by klikało w grze jak jest zminimalizowana by można coś innego robić na komputerze.

Opublikowano

Dla otwartego wystarczy zwykły klikacz:), chodzi o to by klikało w grze jak jest zminimalizowana by można coś innego robić na komputerze.

metin2 ma hackshielda, zwykły bot bez obejścia nie zadziała w metinie.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...