Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alchemik nową postacią?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://how2win.pl/odkryto-znaczenie-tajemnicznych-symboli-nowa-postac-alchemikiem/

H2W pisze często stek bzdur, aczkolwiek może coś w tym jest, skoro w biografii TF'a jest o tym wzmianka ;) Jak rozmyślają użytkownicy portalu H2W, byłoby ciekawie, gdyby to był jungler z możliwością zmiany skilli jak to bywa u Jayca, lecz jemu zmieniałby się one automatycznie po wejściu w inny krąg na mapie. Co Wy o tym sądzicie? Sprawdzą się przypuszczenia czy to tylko domysły? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak na razie na Reddicie nie spotkałem się z żadnym tematem o nowej postaci, więc myśle że to są kolejne "brednie" H2W.

Opublikowano

Nie czytam H2W, bo jest tam wiele głupot, ale ogólnie mówiąc riot też trochę przesadza z tymi nowymi postaciami. Ciągle dodają jakieś nowe, nie mają co wymyślić to wprowadzają jakieś kosmiczne postacie. Mamy już ogólnie bardzo dużo postaci, wiele zostało zapomnianych, którymi mało osób gra. RIOT zamiast to zmienić, dać reworka, poprawić je, dać nowe skiny do starych postaci to nie - woli dać nową postać. 

Opublikowano

Ciesze się z każdej nowej postaci, te które od pewnego czasu wychodza bardzo mi się podobają i jak dla mnie idzie to w dobrym kierunku . Zobaczymy co z tego będzie .

Opublikowano

Jak na razie na Reddicie nie spotkałem się z żadnym tematem o nowej postaci, więc myśle że to są kolejne "brednie" H2W.

Było coś, przeoczyłeś topic najwidoczniej.

Co do postaci to fajnie jakby to była prawda, jednak niedawno wyszedł jungler więc wątpię, że to kolejny leśnik będzie.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Pomocnik
Opublikowano

Ja tam uważam, że How2win mówi w większości prawdę, chociaż nie idzie zaprzeczyć, że czasami wypisują bzdury :P Co do alchemika to zobaczymy, to mi się strasznie kojarzy z Singedem.

Opublikowano

alchemik =/= chemik, kurczę. Te dwie rzeczy różnią się od siebie dla mnie w dużym stopniu, więc ja bym nie sugerowała się reworkiem Singeda czy ogólnie tą postacią.

Jak jest napisane w tym H2W artykule, to autor tej teorii jest spoza redakcji, ba, może nawet nie z Polski, więc może to być redditowska teoria. Ja osobiście wolę już nie ufać zapowiedziom, gdyż w kilka uwierzyłam, nic bardziej mylnego.

btw. wieszcze nie do końca się sprawdzają, np. WhyRenektonWhy miał częściową rację, zgadł np. Kalistę, ale pisał, że ultimate będzie do Xeratha/Lux... :)

Jeśli jednak już miałby wyjść ten alchemik, ciekawa jestem skillsetu.

Opublikowano

Nie czytam H2W, bo jest tam wiele głupot, ale ogólnie mówiąc riot też trochę przesadza z tymi nowymi postaciami. Ciągle dodają jakieś nowe, nie mają co wymyślić to wprowadzają jakieś kosmiczne postacie. Mamy już ogólnie bardzo dużo postaci, wiele zostało zapomnianych, którymi mało osób gra. RIOT zamiast to zmienić, dać reworka, poprawić je, dać nowe skiny do starych postaci to nie - woli dać nową postać. 

Rework morde, veigara i zileana na PBE... Plox gościu

Poczekamy na oficjalne info. Jeśli nic nie ma na stronie lola albo nic od whyrenektonwhy to głupoty i idiotyczne spekulacje

Opublikowano

Prędzej uwierzę w rework Singeda niż w nową postać, gdyż tych było w ostatnim czasie sporo. A swoją drogą, to o reworku Singeda od jakiegoś czasu się mówi.

Opublikowano

To tylko domysły, myślę że może to nowy champion ale nie alchemik  zamiast tak zgadywać najlepiej czekać cierpliwie na głos RIOT w tej sprawie :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...