Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bf 3

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z bf 3 mianowicie po skonczeniu mapy w mutli bf 3 sie zaiwesza z kompem, wczesniej tego nie bylo, gralem na ultra, ( caly czas na ultra gram ) tylko teraz po formacie cos sie zepsulo i musze zrestartowac komputer, 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Podaj bebechy swojego kompa i raport z speedtest.pl. Po instaluj wszystkie stery. Warto wpisać komendę sfc/scannow w cmd jako administrator.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

stery do karty graficznej nie zainstaluje niestety najnowszych bo jak zainstaluje to podczas wylaczenia mam czarny ekran i komp dalej chodzi nie wylaczy sie,

tak po formacie jest, mam pudelkowa wersje, robilem nie raz format na tym kompie i nigdy tak nie bylo, tylko teraz tak, po kazdej rundzie, dawalem napraw itd nic nie daje, win 7 64 bit

http://zapodaj.net/6c3c1aec1b687.png.html

net moze taki sobie, ale lagow nigdy nie mialem na ultra nawet przy 64/64

Pamięć GoodRam DDR3 PLAY 4096MB PC1600 BLACK CL9 - (GY1600D364L9/4G)  Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache (WD10EZEX) Karta graficzna Asus Radeon R7 260X, 2GB DDR5 (128 Bit), HDMI, DVI, DP (R7260X-DC2OC-2GD5)  Obudowa Zalman Z1 - USB 3.0 - czarny - ZM-Z1 Procesor Intel CORE i3 4150 3.5GHz LGA1150 BOX BX80646I34150 Zasilacz Corsair VS Series 450W 80PLUS 120mm FAN (CP-9020096-EU) 

Napęd LG DVD-RW GH24NSC0 (GH24NSC0.AUAA10B) 

Płyta główna to misi motherboard B85m-e33 v2

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Internet jest w porządku. Odinstaluj grę upewniając się, że wszystkie pliki zostały usunięte i zainstaluj potem grę ponownie.Jaki masz system? Jest oryginalny?

PS. Mam ten sam model gpu tylko od Gigabyte. U mnie jest migotanie tekstur, cieni i czarny ekran w spoczynku.

Opublikowano

win 7 64 bit wersja OEM SP 1,  to jutro rano zobacze jak to bedzie wygladało 

@Edit

Teraz mam jeszcze lepiej, jak zainstalowalem gre to spoko pogralem działalo, wylaczylem kompa na 30 min, to teraz podczas wlanczania sie zawiesza, mam juz wybierac technika i zawiecha, caly czas

Opublikowano

Temperatury w porządku. BF3 instalujesz z płyty czy pobrałeś dane? Jeśli zainstalowałeś z płyty to pobierz pliki gry przez Origin. 

Opublikowano

Czyli jeszcze raz odinstalowac ? i pobrac z oriona ?, tak z plyty instalowałem

Opublikowano

Czyli jeszcze raz odinstalowac ? i pobrac z oriona ?, tak z plyty instalowałem

Tak, pobierz wszystkie pliki z Origina. Możliwe, że płyta z grą się uszkodziła a wraz z nią dane.

Opublikowano

nic to nie dało, wczesniej jak formatowałem, wszystko działalo, tylko teraz cos sie sie zepsuło 

Opublikowano

nic to nie dało, wczesniej jak formatowałem, wszystko działalo, tylko teraz cos sie sie zepsuło 

To utwórz nowe offline'owe konto Windows'owe bez polskich znaków i na nim odpal grę.  

Opublikowano

Albo poprostu sformatować jutro i pobrac gre na czysto, bo to nie mozliwe ze po formatowaniu nagle cos sie zepsulo z plytka, bf bylo kupione z 3 tyg temu i bylo wszystko dobrze

Opublikowano

Albo poprostu sformatować jutro i pobrac gre na czysto, bo to nie mozliwe ze po formatowaniu nagle cos sie zepsulo z plytka, bf bylo kupione z 3 tyg temu i bylo wszystko dobrze

Na nowym koncie systemowym można odpalić grę bez ponownej instalacji. Na pewno w Windows 8.1 pro tak jest. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Ok poradziłem sobie z tym, sformatowałem kompa, i zainstalowałem na innej partycji , pobrałem wszystko, stery z neta i działa jak kiedyś, 

Temat do zamkniecia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...