Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest haczyk

Fry13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego, to są kradzione konta. Mój kolega miał konto Steam (oczywiście ktoś mu ukradł), a po 2 miesiącach okazało się, że ktoś to konto kupił na allegro. Nie kupuj

imper.png
Opublikowano

dla mnie może być i kradzione konto ważne by potem mnie z niego nie okradili a w ciagu 2 miesiecy to i tak na 100procent zarobie bana na vaca także ten :p dobra można zamknąć

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Nie rozumiesz, że ktoś pisze do Valve, podaje dowody i po tygodniu konta możesz nie mieć? Rób jak uważasz, ale tak czy inaczej konto na 90% stracisz.

imper.png
Weteran
Opublikowano

Jeśli twoje konto jest banowane lub zabierane przez Valve z powodu tego, że osoba podająca się za zaufanego sprzedawcę na allegro tak naprawdę jest oszustem i złodziejem, mówi im że ktoś ukradł jego konto steam.(Jego słowa nie tylko są przekonujące, ale on im daję dowody na to, że to było jego konto i nagle zostało skradzione)
Ty, widząc że zostałeś oszukany składasz skargę na sprzedawcę do pracowników Allegro, że konto kupione zostało ukradzione przez tego samego sprzedawce co sprzedaje te konta na allegro w dodatku towar niezgodny z opisem. Czekasz na rozpatrzenie wniosku od Allegro, po kilku dniach zwracają ci kwotę, którą wydałeś na zakup konta i jednocześnie Allegro zgłasza wykroczenie na Policję, możesz potem być wzywany na świadka lub poszkodowanego w tej sprawie. 

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...