Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac ban from the server

czesio2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Dostałem VACA , oczywiście za co ?

Za nic...

Gralem sobie dm , poszedłem zrobić sb kanapke , wracam wchodze na profil a tu VAC...

Najgorsze jest to że nic nie mialem , bylem swiezo po 10 mixach.

A przy vacu jest napisane że skazany przez nadzór i nie pokazuje rangi.

W tym rzecz że tego VACA mam tylko na profilu , a jak wchodze do gry to mam normalnie range i moge startować mixy.

Jednak dm i uproszczonych nie.

Wie ktoś o co chodzi ?

Czy jest jakiś ''ban'' tylko na dm ?

Mam pisać do valve ?

Pomocy! 

Opublikowano

Nawet jesli napiszesz do "Valve" to nic Ci to nie da, bo VAC jest automatyczny i temu nie zaradzisz. Jeśli dostaleś go, to musiales coś w plikach gry kombinować.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Nawet jesli napiszesz do "Valve" to nic Ci to nie da, bo VAC jest automatyczny i temu nie zaradzisz. Jeśli dostaleś go, to musiales coś w plikach gry kombinować.

Nic nie kombinowałem , nawet nigdy nie miałem żadnych haksów do jakiej kolwiek gier.

Mówisz że VAC jest automatyczny , ok tylko dziwne jest to , że przy vacu masz komunikat : Globalna kara czasowa , i nie możesz nic robić.

Ani mixów startować , ani rangi ci nie pokazuje (w moim przypadku pokazuje) + nie można się handlować , a ja mogę ;d

O co z tym chodzi ?

Opublikowano

Może dostałeś na inną grę? Ty nie musiałeś używać cheatów, ale może komuś dałeś passy i on używał wspomagaczy. Ostatnio kumpel dostał vac na 1.6 bo pogrywał sobie jeden z jego "kumpli".

Weteran
Opublikowano

Beka z valve, że ich anti-cheat niby działa perfekcyjnie, a czasami po update nadaje bana bez przyczyny ;/ 

Wczoraj grałem 2 mm, w trakcie 3 mm członek drużyny przeciwnej napisał na czacie, że mam aimbot'a i po  chwili zostałem wyrzucony z ranked'a. Chciałem jak najszybciej wbić ponownie jednak wyskakiwał mi błąd, że ban na steamid. Myślałem, że to jakiś błąd jednak gdy wyłączyłem i włączyłem ponownie cs'a widzę komunikat, który mówił że zostałem zbanowany wbijając na serwer w konsoli nie wyskakuję żaden powód tylko coś tam pisze o vac'u. Wchodzę na swój profil patrze blokada VAC. Pytając się supportu nie dostałem odpowiedzi dlaczego lub z jakiego powodu mam bana. Jeśli bym używał wspomagaczy to bym dostał na wcześniejszych mixach bana. Jednak dostałem bana po napisaniu na czacie, że używam aimbot'a. Nic innego nie pozostało jak kupienie nowego cs'a ;/ 

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Nadzór czyli dostales overwatcha a overwatch daje automatycznie juz chyba VAC.

Ow nie banuje automatycznie, banuje jeśli odpowiednia ilość graczy zgłosi "widzialne oszustwo" w ow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...