Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2 czy Crados?

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o podanie plusow i minusow obu tych serwerow. Planuje zagoscic gdzies na dluzej (tak aby do wakacji wytrzymal ;p ).

Opublikowano

na cradosie jedni mieli lepszy start (sm z poprzedniej edycji), niektórzy nawet po 2.5k, wiec balmora ;]

Opublikowano

na cradosie jedni mieli lepszy start (sm z poprzedniej edycji), niektórzy nawet po 2.5k, wiec balmora ;]

ale zeby osiągnąć coś na balmorze trzeba wjebac 200 zł w  ISa :) 

Opublikowano

Balmora S2

zarobisz na eq sprzedając śmieci u handlarki

Opublikowano

To są zupełnie dwa odmienne serwery nawet ich typy są różne więc sam sobie odpowiedz czy chcesz grać na hardzie czy na medium a o stabilność owych serwerów nie masz co się martwić bo raczej problemy z tym nie będzie. Balmora to mocny hard na początku jest ciężko później już systematycznie można się wykuć bez biedy, natomiast na cradosie wyższość mają gracze Ci którzy grali na poprzedniej odsłonie, ale o eQ jest łatwo exp też należy do przyjemnych.

Opublikowano

Oczywiście że Balmora, ponieważ jest to serwer jak najbardziej stabilny. Mimo wszystko Crados jest Reworkiem ale nie widzę z nim przyszłości, gracze pograją i im się znudzi :)
Przykładem Balmory jest S1, stała nawet gdy w m1 wiało max 50 postaciami :D

Opublikowano

Balmora s2 :) Większa ilość graczy oraz pewność że nie padnie :) A o serwerach Lourta nie można tego powiedzieć.

Opublikowano

Żaden z tych serwerów nie jest godny gry chociaż moze Crados bo Balmora to jest takim nie wypałem że aż trzeszczy więc graj na cradosie tam nie jest trudno. 

Opublikowano

Crados - niepewny 

Balmora S2 - znowu fubu będzie rozdawał bryłki i eq.

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

­CradosMT2 - ten serwer zrobił boom, jak był pierwszy start i mi się podobało grałem sporo czasu, teraz jakoś nie mam chęci, to juz nie to samo wiec nie ocenie.

Balmora s2 - Polecam mocno, z*******y klimat, sporo osób dodatkowo pewny serwer i stabilny bez przekrętów i z z*******ym teamem.

Opublikowano

Crados jest lepszy, rozbudowany i ciekawszy. 

­CradosMT2 - ten serwer zrobił boom, jak był pierwszy start i mi się podobało grałem sporo czasu, teraz jakoś nie mam chęci, to juz nie to samo wiec nie ocenie.

Balmora s2 - Polecam mocno, z*******y klimat, sporo osób dodatkowo pewny serwer i stabilny bez przekrętów i z z*******ym teamem.

xD xD xD ''bez przekrętów'' skisłem. 

Opublikowano

­

Crados jest lepszy, rozbudowany i ciekawszy. 

xD xD xD ''bez przekrętów'' skisłem. 

No jakoś nie słyszałem ani nie widziałem dowodów na to, by były jakieś przekręty tylko jakieś smieszne pomówienia. ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...