Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet wypycha karte sim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oddaj tablet do serwisu,miałem podobny problem w Xperii U karta nie chciała zaskoczyć i zostać w slocie i sie wysuwała  :) podważanie igłą czy Bóg wie czym jeszcze nie jest wskazana ponieważ możesz jeszcze bardziej uszkodzić sprzęt.

jeśli gwarancja Ci mineła to polecam oddać Ci tablet do teletorium myśle że naprawiliby Ci to :)

Opublikowano

no to jak sobie wyobrażasz naprawienie ? odprawisz modły nad tabletem, wrzucisz go do kibla i nagle gniazdo będzie naprawione ?   

napraw gniazdo, to chyba normalne dla myślącego człowieka że jak masz nowy sprzęt to do reklamacji albo serwisu a nie głupio pytać jak naprawić by działało skoro tobie nie wolno nawet przy nim nic robić jak nie chcesz stracić gwarancji 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Skoro się nie da to nawet sam naprawić nie potrafisz. Dalej ci mamy tłumaczyć co masz zrobić czy w końcu zrozumiałeś?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Oddaj go na gwarancje/do serwisu, bo grzebiąc przy gnieździe ryzykujesz  poważniejszym uszkodzeniem tabletu.

Naprawa trwa od kilku dni do nawet tygodni, wszystko zależy od serwisu.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Skoro się nie da to nawet sam naprawić nie potrafisz. Dalej ci mamy tłumaczyć co masz zrobić czy w końcu zrozumiałeś?

tłumacz dalej

zy95qg.png

Opublikowano

Jak ją dociskam to on wypycha ją, na pewno dobrze wkładam, może podważyć igłą czy coś ? daje limit plusow

Weź jakiś przecinak i młotek włóż kartę i zajeb mocniej w nią z przecinaka. Na pewno pomoże.

Opublikowano

Chyba to logiczne że jak się coś zepsuło to trzeba to naprawić, a w szczególności jak jest na gwarancji, masz nowy sprzęt więc jak chcesz to niby innym sposobem naprawić ? owszem możesz, kup klej kropelka, posmaruj stronę karty bez chipu, u wciśnij ją i przytrzymaj, już ci za pewno nie wyskoczy nigdy.

Opublikowano

Nie powiedziałbym że się zepsuło, po prostu gniazdo może być głęboko (jak na przykład u mnie). Ja muszę popchnąć kartę np. wykałaczką żeby usłyszeć taki charakterystyczny dźwięk wchodzenia na swoje miejsce, możesz delikatnie spróbować.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Juz dawno by to zrobił, przecież ma instrukcję obsługi z którą się zapoznał i w której to wyraźnie jest napisane. No chyba że się boi wcisnąć i wpycha jak baba, delikatnie.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie powiedziałbym że się zepsuło, po prostu gniazdo może być głęboko (jak na przykład u mnie). Ja muszę popchnąć kartę np. wykałaczką żeby usłyszeć taki charakterystyczny dźwięk wchodzenia na swoje miejsce, możesz delikatnie spróbować.

No i czekałem na jakąś pomocną odpowiedź :D Dzięki :D

Juz dawno by to zrobił, przecież ma instrukcję obsługi z którą się zapoznał i w której to wyraźnie jest napisane. No chyba że się boi wcisnąć i wpycha jak baba, delikatnie.

Czemu Ty zawsze jesteś taki zły dla każdego xD

@@EDIT k***a rzeczywiście jestem głupi, trzeba było wykałaczką xDDDD mozna zamknac

zy95qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...