Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie na temat hots'a

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

w jaki sposób mogę załatwić dostęp do bety hots'a?

czy gra nie jest monotonna i czy jest fajna atmosfera w tej oto grze?

kiedy startuje oficjalna wersja gry / premiera?­

Opublikowano

1. Klucze ciągle są rozsyłane. Organizowane są także konkursy z kodami do wygrania http://eu.battle.net/heroes/pl/blog/17704480/kody-do-bety-dla-cz%C5%82onk%C3%B3w-naszej-spo%C5%82eczno%C5%9Bci-21-01-2015

2. Co do atmosfery i ewentualnej monotonności możesz się sam przekonać. Na twitchu jest wiele streamów z tej gry.

3. Jszcze nie ogłoszona

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

­Opłaca się wgl w to grać wg was?

Moim zdaniem naprawdę warto. W końcu jakaś odskocznia od Lola, gra szybko się nie znudzi.

5888514676564911133202.gif

Opublikowano

Na prawdę nie jest trudno wystarczy obserwować czy np. strony z artykułami dla graczy. Ja zacząłem obserwować i zobaczyłem nagle dwa givałeje po 500 kluczy i dostałem 1. Polecam ci obserwować eurogamer.pl tam to w przeciągu tygodnia rozlosowali 1000 kluczy aż.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Czy opłaca się grać? Według mojej skromnej osoby gra jest swietna. Jeżeli jest się graczej LoL'a czy też Doty, to HOTS jest bardzo dobrą odskocznią od ciągłej monotoni wyżej wymienionych tytułow.

Za tym tytułem stoi murem dynamika i brak fazy farmienia, która występuje u konkurencji.... Zmieniony system rozgrywki daje nowe możliwosci. Kiedys grałem w takie tytuły jak LoL czy też Dota tylko że..... znudziem się ciągłym robieniem tego samego.

W Hotsie mamy różne mapy i drogi, które prowadzą do wygranej. Mimo jak narazie małej ilosci bohaterów gra jest przyjemna (szybko przybędą nowi bohaterowie, bo baza Blizzarda jest ogromna)

Ja jestem bardzo zadowolony z grania w tej tytuł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...