Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMt2 Wyłączona

SK4Z4NI3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego PompaMt2 off ?

Dlatego że wczoraj był event "Różyczek" zbieraleś 100 róż i wymieniałeś dostawałeś "Bukiet Róż".

Z Bukietu Róż lecialy kupony SM i wiele więcej każdy miał po kilkanascie KSM.

No to Wyłączyli serwer ,sm'y zostaną usnięte.

Jak widać http://scr.hu/50ud/xrvqj

SERWER POLECAM

Opublikowano

Ten serwer i tak pada z dnia na dzień. Na początku było w tygodniu ok 1000+ osób, a wczoraj w sobotę wieczorem 500 coś. Skończy tak samo jak WebMetin. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Czego innego się spodziewać po takiej administracji szkoda słów ;) - Chcieli pewnie dobrze wyszło jak zwykle  xD

No dobrze ale dziękuje za informacje  ;)

Opublikowano

Czego innego się spodziewać po takiej administracji szkoda słów ;) - Chcieli pewnie dobrze wyszło jak zwykle  xD

No dobrze ale dziękuje za informacje  ;)

@eSejusiek - chcieli dobrze xD?

nie oszukujmy się serwer postawiony na gotowcu tylko i wylacznie pod hajs zeby pare groszy padlo a gimby i tak graja ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

nie oszukujmy się serwer postawiony na gotowcu tylko i wylacznie pod hajs zeby pare groszy padlo a gimby i tak graja ;)

Kurczę w końcu zrozumiałeś zarkazm gratulacje ;)

A co do serwera to ile osób tam jeszcze gra bo z tego co słyszałem to coraz mniej sama już tam tak zwana jparmia przejeła stery ;) (Wiadomo o kogo chodzi :D)

No i jeszcze to że podobno teraz na tym serwerze łatwo zrobić eq i nie trzeba prawie ISA chodziły takie ploty po ludziach :)

No ale cóż jak strona mi nie działała nie mogłem pobrać to jak miałem to sprawdzić ? :(

Życie  B)

Serwera nie polecam oczywiście ze względu na Administracje i rozgrywkę tam panującą   <_<

Pozdrawiam eSej  <3

Opublikowano

A co do serwera to ile osób tam jeszcze gra bo z tego co słyszałem to coraz mniej sama już tam tak zwana jparmia przejeła stery ;) (Wiadomo o kogo chodzi :D)

No i jeszcze to że podobno teraz na tym serwerze łatwo zrobić eq i nie trzeba prawie ISA chodziły takie ploty po ludziach :)

No ale cóż jak strona mi nie działała nie mogłem pobrać to jak miałem to sprawdzić ? :(

Życie  B)

Serwera nie polecam oczywiście ze względu na Administracje i rozgrywkę tam panującą   <_<

Pozdrawiam eSej  <3

co tam zgredy ? xD

ostatnio na mpc lepiej sie spedza czas niz na tych nudnych serwerach co wyszly xD

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Życie  B)

Pozdrawiam eSej  <3

Sarkazm?

Nie wyczułem ;-)

co tam zgredy ? xD

ostatnio na mpc lepiej sie spedza czas niz na tych nudnych serwerach co wyszly xD

jeden lubi brunetki drugi blondynki  :P

@topic

Serwer to dno dna , banda gimbusów na nim gra i nic wiecej

nie polecam nikomu zaczynac :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Szkoda że ten serwer dzieci JP nie padł do końca ale jest to nie do uniknięcia więc czekam na to z niecierpliwością. Pompa wielkie bum na syf gdzie każdy chodzi i pisze JP i to samo ma w nicku dzieci IsLaMu . ;] 

Opublikowano

Czego się dziwisz, skoro serwer pod IS.

Trzeba było szybko kupywać za te SM co popadnie. :)

Dokładnie serwer zrobiony pod is, co moim zdaniem powinno być bardziej zrobiony dla graczy, 

Tak, ale pewnie jak byś kupił to znając życie by to tez usunęli, bo przecież by stracili parę groszy : )

k4SnkPR.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że ta śmieszna PompaMt2 nigdy już nie będzie miała tyle graczy oczywiście starszych no dzieci pójdą za isamu tak więc pompa to gówno było jedno słownie.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...