Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieustanne BANY TURNIEJOWE CS GO

Muzgo2k4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy także dostajecie nieustanne bany na 7dni ?

Po 4 tygodniach bana na gry turniejowe wkońcu wchodze by zagrać... po czym w środku meczu zresetował mi sie komputer bo w tle instalowały mi sie aktualizacje systemu o czym nie wiedzialem, wróciłem po resecie kompa, a zajęło mu to ok. 5 min tak więc wchodze by dołączyć do gry no ale niestety :) po co dać nam szanse na powrót ? Jebnąc bana z automatu najłatwiej. Twórcy mają najwyraźniej wyjebane na graczy.  Wszyscy mają czasem problemu z łączem czy brak prądu, czy tak jak w moim przypadku aktualizacje systemu i reset kompa, a na powrót Valve nam daje AZ 3 MIN !

Dziękujemy !

Spójrzmy na to od naszej strony i od strony naszych sojusznikow w drużynie.

*My nie chcemy dostać bana na tydzien i próbujemy jak najszybciej rozwiązać problem zeby wrócić do gry  |   Ale valve ci nie da wróić !! BAN NA TYDZIEN !

*Nasi sojusznicy nie chcą mieć bota w drużynie i liczą na to ze gracz zaraz wróci do gry.   | Lecz Valve kocha graczy i da im bota a nam blokade na tydzien :) Bo w 3 min żadko komu udaje się wrócić do gry.

https://www.youtube.com/watch?v=igBXQGHMm_4

Opublikowano

Czy wy także dostajecie nieustanne bany na 7dni ?

Po 4 tygodniach bana na gry turniejowe wkońcu wchodze by zagrać... po czym w środku meczu zresetował mi sie komputer bo w tle instalowały mi sie aktualizacje systemu o czym nie wiedzialem, wróciłem po resecie kompa, a zajęło mu to ok. 5 min tak więc wchodze by dołączyć do gry no ale niestety :) po co dać nam szanse na powrót ? Jebnąc bana z automatu najłatwiej. Twórcy mają najwyraźniej wyjebane na graczy.  Wszyscy mają czasem problemu z łączem czy brak prądu, czy tak jak w moim przypadku aktualizacje systemu i reset kompa, a na powrót Valve nam daje AZ 3 MIN !

Dziękujemy !

Spójrzmy na to od naszej strony i od strony naszych sojusznikow w drużynie.

*My nie chcemy dostać bana na tydzien i próbujemy jak najszybciej rozwiązać problem zeby wrócić do gry  |   Ale valve ci nie da wróić !! BAN NA TYDZIEN !

*Nasi sojusznicy nie chcą mieć bota w drużynie i liczą na to ze gracz zaraz wróci do gry.   | Lecz Valve kocha graczy i da im bota a nam blokade na tydzien :) Bo w 3 min żadko komu udaje się wrócić do gry.

https://www.youtube.com/watch?v=igBXQGHMm_4

Zmień datę na kompie i tyle :D

*f**k the ban* 

Opublikowano

Zanim zaczniesz grę powinieneś sprawdzić łączę oraz inne niezbędny rzeczy do gry.

Ktoś może zrobić rage quit i wyłączy sobie modem i później powie że mu się wyłączył sam, więc? Myślę że system jest dobry, a jeżeli masz wieczne problemy z netem to rozwiązanie jest proste - nie graj mixów.

Opublikowano

Ale Valve mogłobyć dać chociaż 10 min na powrót

Pomyśl.. komu sie uda wrócić do gry po 3 minutach ? Nie kazdy ma komputer za 10.000 mój sie resetuje 5 min, a na powrót mam 3 min więc reset = ban na tydzien 

Nie mam nawet szansy na powrót !

Dodam jeszcze, ze jest to juz mój 6 ban na tydzien z byle jakiego powodu i w kazdym z tym przypadków próbowałem wrocic do gry ale oczywiscie bylo juz za późno.

Opublikowano

Ale Valve mogłobyć dać chociaż 10 min na powrót

Pomyśl.. komu sie uda wrócić do gry po 3 minutach ? Nie kazdy ma komputer za 10.000 mój sie resetuje 5 min, a na powrót mam 3 min więc reset = ban na tydzien 

Nie mam nawet szansy na powrót !

Masz 5 min. 2 minuty zanim zacznie się odliczanie i później 3 kolejne minuty, które odlicza.

Opublikowano

10 minut? Przecież to 1/4 średniej rozgrywki. To jak będę przegrywał np. 1:10 to bym mógł sobie wyjść i nie miałbym bana.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale:

Ja mam tak po*ebany router że potrafi mi sie sam jakby wylaczyc/zresetowac na te 5-30 min.

Wywalilo mnie tak z serwa jak gralem z kumplem mecz caly zagrali a ja bez blokady, to nie wszystko, próbowałem połaczyc sie od nowa ale nie udało mi sie bo po 20 sekundach time out dołączenia do meczu.

Co pomaga gdy nie można sie połączyć jeszcze raz? Reset pc.

+/- słaby pc moze sie uruchamiać okolo 1 minuty dodatkowo zanim steam sie odpali sprawdzi aktualizacje to mija do 30 sekund (1:30), zanim uruchomi sie cs to do 30 sekund i mamy około 2 minut + do 20 sekund dołaczanie = 2,5 minut.

No ale wait, jeśli coś nie działa to mamy tylko 30 sekund na to wszystko i na naprawe błędu. :DD

Dziękuje Valve.

post-422085-0-83696300-1424001154_thumb.jpg

Opublikowano

To serio działa, bo cos mi sie nie wydaje xD?

Wczoraj kolega udostępniał ekran, miał bana na turniejówki na 7 dni, zmienił datę i powiadomienie zniknęło, nwm czy mógł grać :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...