Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FunnyGuilds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FunnyGuilds Mi Działa wszystko ok ale jak Gildie Stworzyłem to Mi na serwer niemoge wejsc i I Mi takie cos wyskakuje

Internal Exception: io.netty.hadler.codec.DecoderException: java.io.IOException: The received string length is longer than maximum allowed (19 > 16)

POMOCY!

post-1261960-0-28853500-1423998792_thumb.png

Opublikowano

Dobra Usunełęm Plugin I Moge juz wejsc na serwer a jest jakis dobry plugin skript na gildie??? I Na tabliste ?

Opublikowano

Też miałem taki problem. Musisz usunąć FunnyGuilds, i wgrać starszą wersję, ponieważ te nowsze "Clean" są wadliwe, modyfikowanie configu kończy się tym, co widać na zdjęciu, a tak być nie powinno ;) Wgraj po prostu starszą wersję :)

Dobra Usunełęm Plugin I Moge juz wejsc na serwer a jest jakis dobry plugin skript na gildie??? I Na tabliste ?

Polecam plugin MyGuilds (bez tablisty, więc trzeba skrypt na tablistę, albo w oparciu o FunnyGuilds), jak również RevoGuild, który jest podobny do FunnyGuilds, jednak nieco bardziej wadliwy ;)

Opublikowano

Dobrym pluginem na gildie jest plugin UltimateGuild, a na TabListe MyTablist:

AHHAAHHAAHAHAHAHAHHAH, leże i nie wstaje!

Ultimate bugów w c**j!

F**K LOGIC > podawać plugin, który jest zbugowany.

Dopowiadasz a nie wiesz, jakbyś chciał posty nabić.

@topic

Revoguilds lub próbuj wgrywać starszą wersje funnyguilds lub coś z configiem pokombinuj.

Bo masz gdzieś 19 znaków a dozwolone jest 16.

Opublikowano

Przekroczyłeś limit znaków w TAGU nad głową (max 16, kolory też się liczą) lub na Tabliście. Np nie możesz takiego tagu zrobić "&8&l[&a&l{TAG}&8&l]&a " bo ma więcej niż 16 znaków w sobie 21>16

Opublikowano

Ja jak zakładałem Gildie Pisałęm /zaloz ADMI AdministracjaSerwera Lub /zaloz HASA ZajaceHasajacePoLace

Ej To Wkoncu Jaki Jest problem Bo sie pogubiłem ?? Mam Nowy Zainstalowac plugin na gildie Czy Stworzyć Gildie np. HERO JestesmyHero ? Takie Krótkie Czy cos?

Opublikowano

Ja jak zakładałem Gildie Pisałęm /zaloz ADMI AdministracjaSerwera Lub /zaloz HASA ZajaceHasajacePoLace

Ej To Wkoncu Jaki Jest problem Bo sie pogubiłem ?? Mam Nowy Zainstalowac plugin na gildie Czy Stworzyć Gildie np. HERO JestesmyHero ? Takie Krótkie Czy cos?

Spróbuj dać do 16 liter.

Sproboj dać np. ADMI AdminSerwera

Opublikowano

Zaraz Wyprubuje 
EDIT!!

PLUGIN DZIAŁA THANKSS!!!! TEMAT DO ZAMKNIECIA

Mam jeszcze pytanko Jak Zmienic Tab Liste??? W Tym pluginie

OK TEMAT DO ZAMKNIĘCIA WSZYSTKO WIEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...