Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer na modach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim!

jak myslicie czy opłaca sie robić serwer na modach? jak tak podajcie jakies fajne mody np na nowe bloki itd!

P.S czy moze opłaca sie zrobić serwer minigame 1.6.4-1.7?

Opublikowano

JA mam trochę odmienne zdanie co do modów, pluginów, txt, itp.

dla mnie czym mniej tym lepiej, jakoś gra wtedy staje się przyjemniejsza, nie jest taka "cukierkowa".

Niby dzieci mają frajdę jak latają sobie na smoku czy coś podobnego, mi przykładowo w tej grze frajdę sprawia gra na czystym serwerze gdzie trzeba być naprawdę kreatywnym i wymyślać różnego typu pułapki, schowki itp. tak żeby nasi kumple z serwa nas nie okradli. 

Jakos nie lubię klimatu, który panuje na komercyjnych serwerach.

Lubię gdy na serwerze jest max 10 osób a gra toczy się przez chamahi i trzeba dzień wcześniej z kumplami ustalić godzinę, o której gramy.

Dla mnie to co napisałem jest najważniejsze w tej grze, klimat. Niestety dzieci zakładające serwery psują rozgrywkę wrzucając mody i pluginy :) 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jak byś robił taki serwer , musiał byś chyba udostępnić download do paczki mordów której używa serwer.

Myśle ze gracze nie grali by , przynajmniej mało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...