Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy SystemCheats

wojtekzmc7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wielką prośbę. Mógłby mi ktoś napisać (może być na pw) jak krok po kroku zakupić hacka do SKILL'a ze stronki SystemCheats?

Najlepiej jak kupić przez płatność sms'em bo męczę się i nie mogę nic wykombinować, a w necie nic nie ma.

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Wchodzisz w panel sterowania->programy->programy i funkcje->szukasz "S.K.I.L.L.-Special Force "->klikasz prawym i Odinstaluj.

Następnie możesz odłączyć od komputera wszystkie wtyczki, wyrzucić go (komputer) przez okno i siąść przed książkami.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

@masaktor Skoro kolega pyta to udzielibyś mu odpowiedzi jeśli znacz a nie odrazu wypisywać takich komentarzy.. To jest forum hakerskie itp. a nie anty hakerskie  :ninja:

1. Udzielam mu takiej odpowiedzi na jaką zasługuje.

2. Teraz jest to forum "społecznościowe", nigdzie w żadnym tytule nie masz, że jest tylko dla oszustów. Nawet SKILL SF2 niema zakładki specjalnie na cheaty.

3. Piszę takie komentarze bo mam już dość czytania postów typu: "czy jest szansa na unbana", "grałem uczciwie i mam bana". W tym ostatnim przypadku zwyczaj się okazuje, że jednak grał na wspomagaczach. I ludzi piszących, że są pro, grają na słuch, a tak naprawdę mają wh. Jeśli ktoś ma problem z grą tak banalną jak SKILL to powinien w ogóle o FPS'ach zapomnieć i szukać szczęścia w innych grach.

Jeszcze pozwolę sobie zacytować wypowiedź jednego z użytkowników tego forum:

Forum może kiedyś było dla cziterów,ale nie tym czasem.Jak sami widzicie jest inny slogan mpc=multi player community...

Poza tym przyjdzie taka łamaga co chcę jeszcze od podstaw poprowadzenie jak odpalić czita.No bez jaj nie dość,że przez to niszczy grę i serwery i jeszcze taka pipa będzie myślała,że jest fajna i pro. Jak z automatu będzie wszystkich zabijać.Przykro mi bardzo zrozumiem jeszcze jakieś bugi.I inne rzeczy,ale takie które nie będą niszczyć przyjemności i rozgrywki innym.

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...