Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seamonkey projekt strony www na informatykę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbę do was forumowiczy ! Tworzę strone w programie seamonkey na informatykę i zwracam się do was z prośbą o pomoc moim celem jest stworzenie takiej strony że moja nauczycielka panie na ryj za przeproszeniem tak więc opiszę troszkę stronę mam temat "Niebezpieczeństwo w internecie" Stworzyłem już wstępny szablom strony ale niestety nie mogę go teraz pokazać (Podam screeny i kod w poniedziałek) Jeśli ktoś będzie chciał mi pomóc to proszę pisać na gg 44894475 albo na forum pw Chciałbym też nauczyć się czegoś o tworzeniu stron bo dla mnie jest to ciekawy temat pozdrawiam !

Opublikowano

Jak chcesz się czegoś nauczyć bo jest to dla cb "ciekawy temat" to nie kożystaj z gotowych rozwiązań.

Znajdź w internecie jakiś prosty i dobrze opisany kurs html + css np. ten co podał kolega @Sality i na jego podstawie stwórz prostą stronę. 

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...