Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spójność plików! Błędne podpisy Valve

DonieeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też macie tak że przy każdym włączaniu Cs GO wyskakuje że wasze pliki mają błedy podpis Valve i musicie robić spójność plików? Jak temu zapobiec?

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Opublikowano

Wydaje mi się ze jeżeli za każdym razem musisz sprawdzać spójność plikow to cos w twoim Pc niespełnia wymagań gry .

" I once met a man who was paranoid about dying . So i shot him "

2wcg00w.jpg

Jeżeli pomogłem to poczęstuj -->  +  :]

Opublikowano

bez sensu ! jeszcze wcześniej działało teraz spójność plików nic nie robi ! Znajduje 14 uszkodzonych plików i że niby je naprawia a tak naprawde to nie! Dalej wyskakuje ten komunikat! 

64003580481252583078.jpg

Wydaje mi się ze jeżeli za każdym razem musisz sprawdzać spójność plikow to cos w twoim Pc niespełnia wymagań gry .

Jakim cudem PC nie spełnia wymagań skoro wcześniej na nim grałem? -.- 

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

Opublikowano

Miałem ten sam problem, kombinowałem i kombinowałem, w końcu usunąłem pliki gry, usunąłem cały folder Counter Strike. Zainstalowałem od nowa, po 3 dniach wyskakuje csgo.exe przestał działać, co około 3 dni muszę reinstalować grę, może to przez hldj :P ale spróbuj usunąć wszystkie pliki z gry najpierw przez steama a potem ręcznie "resztki" i daj znać. :P

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nic nie zaradzisz na to, tylko sprawdzając spójność plików jak chcesz pograć, unistall plików, podmienianie nic ci nie pomoże! nawet nie trać czasu.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Nic nie zaradzisz na to, tylko sprawdzając spójność plików jak chcesz pograć, unistall plików, podmienianie nic ci nie pomoże! nawet nie trać czasu.

Mi jakoś pomogło z plikami. ;)

Jeżeli to nie pomoże to możesz zawsze spróbować reinstal całego steama.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Miałem to samo, jeśli wrzuciłeś coś do folderów z grą to to usuń, i sprawdź potem spójność plików gry.

Opublikowano

Nic nie wrzucałem, ani nie używałem HLDJ :/ Po zrobieniu reinstalla powiem czy dalej tak sie dzieje ;)

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...