Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travian - czy są cheaty?

LSowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jak w temacie - czy są jakieś porządne cheaty do traviana? Bo nie wiem czy opłaca się grac w to gówno, pyknął bym z sentymentu, bo się grało za dzieciaka, ale nie mam czasu na długie i mozolne rozbudowywanie wioski... Z tego co szukałem po necie, to jakieś są, ściągnąłem kilka ale zawsze były to tylko keyllogery i jakieś trojany, nie nadawały się do użytku ;/

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, do traviana istnieją boty. Nie na złoto i srebro, tylko na rozbudowę danych budynków/atakowanie kogoś. Dokładniej chodzi o proste polecenia jakie wklepujesz w bota a on to powtarza kilkukrotnie. Nie mam żadnych linków, ani downloadu, ale wiem że coś takiego na pewno było!

Opublikowano

Cheatów raczej prawie że napewno nie ma. Boty są owszem ale tak jak kolega mówi wyżej nie na złoto i srebro. :)

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...