Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieramy ekipę ts power lvl?

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Tak dzisiaj rozkminiłem, że można by zebrać ekipę na qr albo na eli pro na power lvl.

Na eli pro np. zabijamy się że każdy ma równe kd itp. ?

na eli pro co daje exp czas gry ? 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Na eli pro exp dostaje się za czas gry i kille.

Pragnę poinformować, że istnieje coś takiego jak

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1433856-Regarding-EXP-GP-Event-Abuse
czyli sztuczne wydłużanie czasu gry, szczególnie w czasie eventu, jest banowane.

A na qr to nie masz co pwr lvlować, bo na vip servie z ltc++ roomem i hell gate osiąga się aż za szybkie rezultaty - czasami wychodzi abnormal bo za szybko kończą się gry. Bodajże trzeba co najmniej 8 osób zainfekować by nie było abnormala.

Opublikowano

Na eli pro exp dostaje się za czas gry i kille.

Pragnę poinformować, że istnieje coś takiego jak

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1433856-Regarding-EXP-GP-Event-Abuse

czyli sztuczne wydłużanie czasu gry, szczególnie w czasie eventu, jest banowane.

A na qr to nie masz co pwr lvlować, bo na vip servie z ltc++ roomem i hell gate osiąga się aż za szybkie rezultaty - czasami wychodzi abnormal bo za szybko kończą się gry. Bodajże trzeba co najmniej 8 osób zainfekować by nie było abno

qr wlicza sie do kd ? ostatnio gralem tylko qr i jak wychodzilem pojawila mi sie statystyka kd bodajze 34/57

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

quary jebią kd,bo za infekcje jak Cie ktoż dotknie masz deda a zabić dużo ciężej zombiaka,powinni zrobić tak żeby kd się nie wliczało za quary -_-

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

ja mogę zagrać ale normalnie bez plvl. Na eli pro wystarczy ze paru bedzie kampic z turretami i zalatwione.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

quary jebią kd,bo za infekcje jak Cie ktoż dotknie masz deda a zabić dużo ciężej zombiaka,powinni zrobić tak żeby kd się nie wliczało za quary -_-

za QR nie leci kd. Co do drugiego pytania, miał on na mysli to że wystarczy wziąc kilka turretów i można grać bez pwr lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...