Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

głupie bany

Adamqaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 tygodnie temu dostałęm za to że mnie wyrzucili 2 tygodnie temu za to że ja wyrzucałęm a teraz znowy na tydzien za to że ja wyrzucałę ma nie robiłęm licytacji i cały czas brałęm na nie i jak to z tym jest

Legenda
Opublikowano

A po polskiemu umieć? I co mamy Ci na to poradzić? Dostałeś bana, Twoja sprawa. Możesz się odwołać do Valve.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

A po polskiemu umieć? I co mamy Ci na to poradzić? Dostałeś bana, Twoja sprawa. Możesz się odwołać do Valve.

a wiesz gdzie można sie odwołać?

Opublikowano

Po 1. Kup słownik
Po 2. Za zbyt częste "votowanie" jest ban na MMy.

Po 3. Za kicknięcie chyba 2 raz pod rząd jest ban na MMy.

Po 4. Nie możesz się odwołać do kar czasowych, nie wiem jak jest z overwatchem, ale jeżeli masz bana na okres czasu tygodnia czy tam coś koło tego, tego "standardowego" bana, nie możesz się odwołać.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

1. Graj dobrze.

2. Graj dobrze.

3. Graj dobrze.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Po 1. Kup słownik

Po 2. Za zbyt częste "votowanie" jest ban na MMy.

Po 3. Za kicknięcie chyba 2 raz pod rząd jest ban na MMy.

Po 4. Nie możesz się odwołać do kar czasowych, nie wiem jak jest z overwatchem, ale jeżeli masz bana na okres czasu tygodnia czy tam coś koło tego, tego "standardowego" bana, nie możesz się odwołać.

ale najciekawsze że na nikogo wczoraj nie głosowałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...