Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi walentynkowe. Opłaca się?

piterhehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, kusi mnie zakupienie któregoś z tych czołgów, a nawet wszystkie bym wykupił, tylko czy się opłaca? Dobry zarobek? Przyjemnie się nimi gra?
Valentina II z pewnością wykupie , lecz zastanawiam się nad Matildą Black Prince która ma zaledwie 60pocisków lub Matyldzie IV która ma słabą penetrę. POMOCY!.

PSG <3

Opublikowano

Nie, nie ma sensu. Matyldy to najgorsze premki V poziomu(brak pancerza, słabe działo, słaba mobilność - zero zalet) a Valentine ma koszmarne działo - nic tym nie zrobisz.

Nie kupuj żadnego, poczekaj z zakupem na coś innego.

Opublikowano

O jaki zarobek Ci chodzi? Jeżeli konkretny to sam powinieneś wiedzieć, że zaczyna się takowy dopiero na SU12244.

Opublikowano

Matylde BP kupiłem dzisiaj, ale nawet nie grałem, bo nie stać mnie na wyposażenie jej (tak to jest jak ma się 50 czołgów w garażu).
Matilda IV? Śmieszny czołg. Nawet fajnie dinga, ma epicką depresję działa, a penetracja jak trafisz na T5 da radę na mniej opancerzonych przeciwnikach. Boli tylko prędkość (obraca się dobrze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...