Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Afrodytka

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to znowu ja. :v

Tym razem zwracam się z prośbą o pomoc przy doborze itemków dla Afrodyty. Dostałam link do fajnej stronki z buildami na każdy rodzaj meczu, ale wolałabym zapytać kogoś, kto ma o Afrodycie większe pojęcie i może doradzić, co najlepsze.

Najbardziej interesuje mnie 3v3, arena i conquest, ale w sumie nie pogardzę buildami na wszystkie rodzaje. :v Z góry dziękuję. 

Opublikowano

buty cd + valor/chronos obowiązkowo, do tego warto kupić Lotus Crown, na conq jak dla mnie najlepszy build pod supportową Aphro to warlock-buty cd-valor/chronos-Lotus-Blessing-rod of tahuti do tego beadsy + Heavenly Agility

0bdbc37d288733ba.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałam nad podobnym zestawieniem tylko właśnie zamiast tej książki dać roa. Wtedy wyciągam ponad 730 magicznego dmg. :v

W sumie też można. W przypadku Afro im więcej masz damage tym więcej życia, co przekłada się na lepszą grę, bo może pomóc w trudnej sytuacji i sobie i komuś z drużyny. :P 

Opublikowano

W sumie też można. W przypadku Afro im więcej masz damage tym więcej życia, co przekłada się na lepszą grę, bo może pomóc w trudnej sytuacji i sobie i komuś z drużyny. :P

No właśnie wiem. Do tego wydaje mi się, że dobrze ogarnięta Afro jest w stanie całkiem ładnie bić. :v

Opublikowano

No właśnie wiem. Do tego wydaje mi się, że dobrze ogarnięta Afro jest w stanie całkiem ładnie bić. :v

Generalnie to Afro jest bardzo uniwersalna. Można nią iść w mocnego supporta ale też można ją zrobić tak żeby bolało przeciwnika. Ale generalnie zasada taka, że im więcej dmg tym więcej heala. :P 

Więc masz dwa w jednym i jest ''symbioza'' bo ty chcesz mieć dmg a przy tym masz też dodatkowo mega heala. :D

Opublikowano

Generalnie to Afro jest bardzo uniwersalna. Można nią iść w mocnego supporta ale też można ją zrobić tak żeby bolało przeciwnika. Ale generalnie zasada taka, że im więcej dmg tym więcej heala. :P

Więc masz dwa w jednym i jest ''symbioza'' bo ty chcesz mieć dmg a przy tym masz też dodatkowo mega heala. :D

No dokładnie, dlatego chciałam postawić na dmg, bo jednocześnie wzrastają wtedy jej moce leczące. Na jednej stronie (bodajże smitebuild) czytałam, że jeden gościu wyciągnął Afro 1k magicznego dmg, przy czym leczenie miał po 400. :v Zastanawiam się tylko jak to możliwe. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...