Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamerka podczas grania.

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje może program, opcja czy cokolwiek co umożliwi mi, ustawienie obrazu z kamerki podczas grania w lol'a tzn. koło mapy jak na streamach. chodzi o to, że ma być widać moją twarz, potrzebne mi to bo chcę sprawdzić jak by to wyglądało na streamach. Pozdrawiam. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

W programie do streamowania OBS jest możliwość podglądu ekranu, jak wygląda i można tam dopasować do własnych potrzeb. ;)

Opublikowano

tak ale czy będę to widział podczas gry czy dopiero gdy alt + tab ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Jeśli nie masz dwóch monitorów to odpal stream'a OBS'em i zobacz na telefonie jak to będzie wyglądało. 

Opublikowano

Jeśli nie masz dwóch monitorów to odpal stream'a OBS'em i zobacz na telefonie jak to będzie wyglądało. 

Nie musi na telefonie, w OBSie ma podgląd na którym pokazuje jakby to wyglądało bez włączania streama.

Opublikowano

nie da się tak zmodyfikować clienta... możesz to zobaczyć na twitchu albo na OBSie w podglądzie

Technicznie rzecz biorąc da się. Można hookować directx i rysować coś w grze (to co robi większość cheatów do gier, fraps i inne programy do nagrywania obrazu), lub overlay i gra w oknie.

Nie wiem natomiast czy są jakieś programy, które zrobią to co trzeba :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...