Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Potrzebuje Zeby Miec 150+Fps W CSGO?

metrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Mam Pytanie Chcialem Sie Zapytac Co Potrzebuje Do Kupienia Zeby Miec 150+Fps W Csie Na Ten Moment Mam 40-60 Fps :)

Moj Komp:

Procek:AMD FX-8320 Eight Core Processor

RAM: 16 GB

Karta Graficzna: GeForce GT630

Windows 7 64-Bit

Opublikowano

Czesc,

Mam Pytanie Chcialem Sie Zapytac Co Potrzebuje Do Kupienia Zeby Miec 150+Fps W Csie Na Ten Moment Mam 40-60 Fps :)

Moj Komp:

Procek:AMD FX-8320 Eight Core Processor

RAM: 16 GB

Karta Graficzna: GeForce GT630

Windows 7 64-Bit

Karta graficzna i będziesz miał setki.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To ja na zintegrowanej grafice od intela HD 2500 miałem do 150 fps Polecam MSI GTX 750 TI lepszy procek kup amd to syff :(

Opublikowano

GeForce GTX750Ti Moze Byc? :D

Ta, spokojnie wyciągniesz powyżej 150.

To ja na zintegrowanej grafice od intela HD 2500 miałem do 150 fps Polecam MSI GTX 750 TI lepszy procek kup amd to syff :(

Piszesz, że AMD to syf nie podpierając swojego zdania niczym. Przyznam, do gier wybrałbym Intela, ale już do programów wolałbym AMD. Zresztą FX-8320 jest na tyle mocny, żeby wyciągnąć w CSie setki fpsów i to karta graficzna strasznie ogranicza te fpsy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja osobiście mam GTX760 Twin Frozr OC 2gb od MSI i 300 fps. Wejdź do snipera (sniper13.pl) i w poradnik "Parametry Startowe" i dodaj pare komend, a na pewno poczujesz różnice. 

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

GeForce GTX750Ti Moze Byc? :D

Może być tylko szukaj gtx 750 z boostem na 2 gb pamięci. I włącz renderowanie wielordzeniowe w opcjach video, w csie ponieważ twoj procek ma 8 wątków i zwiększy ci to fpsy. Sam mam trochę gorszy procek bo AMD 6300 i kartę właśnie 750 fx z boosem na 2gb + włączone renderowanie fpsy nie spadają mi poniżej 200, chociaż to jest dużo zależne od mapki i miejsca w jakim się znajdujesz bo czasami mam nawet 300 fps, a na odnowionych mapach typu de_train, mam mniej fps.

Weteran
Opublikowano

Karta nie musi być aż tak mocno z*******a aby wyciągała do 150 fpsów, stary geforce 9800gt wyciąga tyle FPS w CS'ie. 

Aby wyciągnąć dużą ilość FPS, to najlepiej ustawić nieustawienie wideo pod FPS, a nie wygląd gry, najbardziej optymalny sterownik do karty graficznej i tyle. 

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...