Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMR

Marcelli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże.... mmr.... mmr jest zależne... ,możesz grać w s1 ,a mieć mmr'y platyny.... ,nie...to nie pokazuje dokładnie twoich mmr'ów lecz są na prawdę zbliżone do posiadanych... samemu też można obliczyć ... ,ale to już trochę trudniejssze

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Różnie z tym bywa, mi raz jak jeszcze byłem w gold 2 mając win ratio 94%, pokazywało że jestem w elo hell bodajże z 1400 a średnia dla tej ligi była niby 1700, z czego na następny dzień pokazywało "świetnie twoje MMR jest ponad tę ligę" mimo iż nic nie grałem. Ogólnie zauważyłem że coś się od sezonu 5 pieprzy z tą stroną.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Pomocnik
Opublikowano

możesz grać w s1 ,a mieć mmr'y platyny.[..]nie...to nie pokazuje dokładnie twoich mmr'ów ...

Możesz grać w s1, a mieć mmr platyny   i    nie.. to nie pokazuje dokładnie Twojego mmr ;) Tak wygląda poprawnie napisany tekst o mmr.

Wracając do tematu, ta stronka chyba pokazuje zbliżone mmr, lecz na pewno nie prawdziwe, ja raz testowałem i odejmowało mi mmr za wygrywane rankedy SoloQ :D Więc takie wtf xD

Opublikowano

Boże.... mmr.... mmr jest zależne... ,możesz grać w s1 ,a mieć mmr'y platyny.... ,nie...to nie pokazuje dokładnie twoich mmr'ów lecz są na prawdę zbliżone do posiadanych... samemu też można obliczyć ... ,ale to już trochę trudniejssze

Nie można obliczyć swojego mmr samemu.

Opublikowano

Podaj wzór to sobie obliczę.  o.O

---

Nie ufaj tej stronie. Zresztą, po co komu znać własne mmr. Widać po lp czy jest dobre, czy nie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...