Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] 1.7.10 lub 1.7.9

707

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Szukam wersji MC 1.7.10 lub 1.7.9 wraz wgranym już OPTIFINE"m. Próbowałem sam wgrywać, ale nie chce działać (optifine.net). Albo jak się włączy to nie działa optifine, albo wywala jakiś error. Jak ktoś mógłby zrobić mi paczkę to dziękowałbym ;)

Z góry thx :P

Opublikowano

@reff

sory, że wcześniej trochę ;)

A próbowałeś z forge i wgrywać go jako mod a nie jako wersje mc bo pewnie tak robisz.

Pasjonat
Opublikowano

Próbowałem wszystkiego i nie chce ruszyć. Przy wersji 1.7.2 miałem ten sam problem i kolega mi podlinkował swoją wersję wraz z OptiFine'm i wszystko działało ;)

Opublikowano

1. Sciagasz np. 1.7.10 przez launcher oficjalny

2. sciagasz optfine ze strony producenta i odpalasz plik za pomoca javy - tyle

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Właśnie kiedy instaluje i potem odpalam to wyskakuje błąd:

[13:33:12] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[13:33:12] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[13:33:12] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[13:33:12] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.10.85.1291 for Minecraft 1.7.10 loading
[13:33:12] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM, version 1.8.0_11, running on Windows 7:amd64:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jre8
[13:33:12] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[13:33:12] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[13:33:12] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[13:33:12] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[13:33:12] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
[13:33:15] [main/ERROR] [FML]: There is a binary discrepency between the expected input class bbj (bbj) and the actual class. Checksum on disk is 208f0e61, in patch 4dde7b8f. Things are probably about to go very wrong. Did you put something into the jar file?
[13:33:15] [main/ERROR] [FML]: The game is going to exit, because this is a critical error, and it is very improbable that the modded game will work, please obtain clean jar files.

Dobra, poradziłem już sobie z problemem, do zamknięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...