Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostałem bana?

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podczas używania pursuit bota nie mogłem wejść do wyścigu, wyłączyłem world'a i teraz pisze mi "Błąd z uwierzytelnianiem " czy coś takiego, czy to ban ? Na gre przewaliłem ponad 200 zł -.-

Opublikowano

Jest to błąd z uwierzytelnianiem, po którym raczej dostaniesz perma.

To, że wydałeś dużo pieniędzy na grę, nie oznacza, że możesz cheatować do woli :)

f

Opublikowano

@Azetek. podobno za pursuit bota bany nie leciały, ja sam go używałem rok temu, teraz wbiłem do gry zobaczyłem , że revento za IGC to odpaliłem i od razu perm ? ;/

Opublikowano

@Azetek. podobno za pursuit bota bany nie leciały, ja sam go używałem rok temu, teraz wbiłem do gry zobaczyłem , że revento za IGC to odpaliłem i od razu perm ? ;/

Od pewnego czasu studio regularnie banuje cheaterów, również tych, co kiedyś używali cheatów.

Najbardziej bezpiecznym botem jest TEBot z Trainera By Gamerz.

link: http://www.mpcforum.pl/topic/1300086-trainer-by-gamerz-v23-kolejne-poprawki-do-te-bota/ 

poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobić-10-milionów/

Jednakże wykonuje on ucieczki w takim czasie, w jakim ukończy pierwszą ucieczkę gracz.

f

Opublikowano

Owszem, kiedyś nie leciały za niego bany(praktycznie za żadnego cheata nie leciały), ale jakiś czas temu studio porządnie wzięło się za cheaterów i zrobiło porządek(również z tymi, którzy cheatowali w przeszłości).

Obecnie użycie PursuitBota kończy się banem po zaledwie kilku sekundach.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Owszem, kiedyś nie leciały za niego bany(praktycznie za żadnego cheata nie leciały), ale jakiś czas temu studio porządnie wzięło się za cheaterów i zrobiło porządek(również z tymi, którzy cheatowali w przeszłości).

Obecnie użycie PursuitBota kończy się banem po zaledwie kilku sekundach.

Dokładnie po kilku sekundach zaczęli mi sprawdzać użytkownika, ale dzisiaj normalnie mogę wejść na konto, nie mam nic zablokowane, czyżby EA dało mi 2 szansę ? :D

Opublikowano

@MararOn zauważyłem że cofneli mi kilka osiągnieć dot. ucieczki :D A co do tego bota który robi ucieczki w czasie "gracza"  to mam już Done : 8 a stan mojej gotówki nie zmienił się, coś się zbugowało ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...