Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odnawiający się blok (bloki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem  mam op na serwerze wszystkie permissie  ale jak próbuję zniszczyć drewno,kamień lub bruk to od razu się odnawiają serwer nie ma lagów próbowałem też odlecieć od spawnu ale również nie działa, przeinstalowanie MC nic nie dało . Ktoś ma może jakiś pomysł o co może chodzić ?   

671411485514457941894.png

Opublikowano

Jeżeli posiadasz EssentialsAntiBuild lub ModifyWorld usuń je (lub go jeżeli masz tylko jeden z nich)

Jeżeli nie posiadasz żądnego z wymienionych pluginów podaj nam listę swoich pluginów.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Jeżeli posiadasz EssentialsAntiBuild lub ModifyWorld usuń je (lub go jeżeli masz tylko jeden z nich)

Jeżeli nie posiadasz żądnego z wymienionych pluginów podaj nam listę swoich pluginów.

lkIkgbF.png

671411485514457941894.png

Opublikowano

lkIkgbF.png

Jak byś mógł to wrzuć lepszy screen bo nazwy są ucięte. Większości się domyślam, ale np.HardSee.. pewnie tools albo coś innego i Essential...

Sprawdź czy nie masz żadnego skryptu, który to robi + Nadaj sobie * w Pexie komenda pex user nick add * (komendę wykonaj przez konsolę) i sprawdź czy będziesz mógł niszczyć.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...