Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

samp celnosc z gl

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóz mam problem potrafie robic gl, co chwile 7 ammo , lecz mam problem z celnoscia jak na 7 ammo trafie 1 to sie naprade ciesze... a niektorzy minimum 3-4 ammo trafiaja, i stad moje pytanie wie ktos jak mozna wycwiczyc celnosc z gl? Chodzi mi o jakies cwiczenia, kolega mi radzil zebym strzelal w latarnie i patrzyl ile mi wchodzi. Macie jeszcze jakies pomysly?

Opublikowano

Na niektórych serwerach masz strzelnice gdzie możesz sobie postrzelać, najlepiej strzelaj do latarni/aut i zobacz jak ci idzie ale co najważniejsze musisz duużo ćwiczyć, mi też za pierwszym razem nie wchodziło dobrze ale po kilku tygodniach już to opanowałem a jak nie dajesz rady to po prostu ściągnij cleo moda auto-gl i po kłopocie. 

Opublikowano

Tak. Skin z ID m.in skin z ID 2. Tylko pamiętaj, że od wersji 0.3z bodajże musisz strzelać w przeciwnika, a nie przed.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...