Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netia

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile czasu czekaliście na tego pana który przyjeżdża to podłączyć? Chodzi o internet z netii, umowę gdzieś tak 2 dni temy chyba wysłali.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak u mnie podłączali to czekałem ok 3-4 dni. Przed podłączeniem dostałem telefon z informacją kiedy i o której będzie. 

Opublikowano

A ja się spytam tych co mają już internet w Netii. Jaka jest wasza opinia? Bo u mnie okazało się, że Dialog z Netią się połączyli i teraz Netia ma mi neta dostarczać, więc?

Nie robię nowego tematu.

Opublikowano

A ja się spytam tych co mają już internet w Netii. Jaka jest wasza opinia? Bo u mnie okazało się, że Dialog z Netią się połączyli i teraz Netia ma mi neta dostarczać, więc?

Nie robię nowego tematu.

Internet świetny, kontakt okropny. Radzę nie mieć problemów z routerem czy z czymś bo będziesz tygodniami czekał na naprawę c:

Opublikowano

Na umowie nie pisze.. Pozostaje być cierpliwym...Może ktoś jeszcze jakąś opinię napisze o Netii.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Netia ma stosunkowo dobry internet - jeżeli bardzo ciekawi cię poszerzona opinia na temat tego dostawcy zakup sobie czasopismo komputer świat w którym znajdziesz test dostawców internetu - w tym spisie znajdziesz właśnie netie.

Niestety nie pamiętam jaki był to numer ;dd­

Opublikowano

Netia ma taki dokładnie internet jaki ma możliwość dostarczyć w danym regionie i obszarze, to nie jest od nich zależne tylko od łączy TPSA albo własnych jeśli mają tam założone  

na darmo pieprzenie głupot że Netia ma wyśmienity internet skoro jest taki tylko i wyłącznie u ciebie, u kogoś innego będzie internet denny i praktycznie internetem na podstawowym poziomie  nie będzie można nazwać nawet.

będąc nie raz w Polsce u kogoś kto miał Netię spotykałem się z problemami i ciągłym brakiem sygnału w niektórych regionach, a w innych było wszystko jak należy 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

O ile ktos z forum nie mieszka w promieniu 5km od twojego miejsca zamieszkania takie pytania nie maja sensu. Moge cie zapewniac ze wszystko w porzadku, sle co z tego jak u ciebie moga byc stare kable i net bedzie mierny

ale*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...