Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mutacja glosu

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy? I jak ją rozpoznać? Pierw włosy pod pachami czy mutacja? Trądzik już mam od dawna łoniaki też mam 13 lat hehe nie pisać mi że najpierw rak a potem ewentualnie mutacja bo bedzie mi przykro

Opublikowano

Nie zawsze musi być to jakiś piszczący babski głos, w moim przypadku był to jak stary dziad, miałem 13 lat a gadałem jak po czterdziestce

Opublikowano

Kiedy? W granicach 13 - 18 lat U jednych zaczyna się to wcześniej a u niektórych trochę później i też nie licz, że po mutacji będziesz miał jakiś bardzo niski, męski głos, na pewno trochę się zmieni, ale niekoniecznie musi brzmieć tak samo u wszystkich.

Opublikowano

Pytasz czy pierw włosy pod pachami, czy mutacja. Różnie to bywa. Ja mialem włosy pod pachami w 5. klasie, bardzo mało osób wtedy je miało. Mutacje mozesz miec w wieku 13-18 lat, ale najczęściej się ma tak w wieku 14-16. Włosy pod pachą z tego co wiem zaczynają jakieś rosnąć średnio w pierwszej klasie gimnazjum. U kazdego będzie inaczej, ten temat jest idiotyczny.

A tak btw. włosy pod pachą nie są niczym przyjemnym. Ja, jestem osobą, cierpiącą na nadmierną potliwośc, bez żadnego powodu w szkole mialem po prostu pod pachami wielkie plamy potu, nawet nie musialo byc gorąco i nie musialem sie stresować, wlosy pod pachą tylko zwiększaly powierzchnie potu. Na szczęście ten problem rozwiazalem, kupując antyperspirant w aptece - Etiaxil.

XrgAYyk.png

Opublikowano

A tak btw. włosy pod pachą nie są niczym przyjemnym. Ja, jestem osobą, cierpiącą na nadmierną potliwośc, bez żadnego powodu w szkole mialem po prostu pod pachami wielkie plamy potu, nawet nie musialo byc gorąco i nie musialem sie stresować, wlosy pod pachą tylko zwiększaly powierzchnie potu. Na szczęście ten problem rozwiazalem, kupując antyperspirant w aptece - Etiaxil.

Nie znasz czegoś takiego jak depilacja ? ja tam sobie gole pachy to duży komfort i higiena, nie śmierdzi bo pot nie osiada się na włosach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...