Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZabijamBolubie

746733

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17_logo.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Serwer typu: Onlydd2
Slotów: 26
iP: 80.72.33.52:27370

b_560_95_1.png

Serwer typu : DeathMatch
Slotów: 22
IP: 80.72.33.52:27380

b_560_95_1.png

Serwer typu: ffa

Slotów: 22

IP: 80.72.33.52:27360

b_560_95_1.png

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

­Ban na ts z powodem: " . "

Ban na serwerach permamenty z powodem " Lamisz "

Brak kultury wobec odchodzących

Cytuję " spier** do fryzjera " " śmieciu je**ny"

Nie polecam ;)

Opublikowano

Rozmawiałem z Panią właścicielką i zostałem zwyzywany dlatego że napisałem jej koledze że MOŻE to ona (nie będę rozwijał tematu).

Nie polecam kompletnie sieci ze względu na burdel i administrację.

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Również nie polecam, byłem kiedyś tam Anty Cheat czy Moderatorem już nie pamiętam, po jakimś czasie zrezygnowałem, jednym słowem tam jest burdel na kółkach, Administratorka to porażka, nie wiem kto dał jej takie uprawnienia.

Opublikowano

­Ban na ts z powodem: " . "

Ban na serwerach permamenty z powodem " Lamisz "

Brak kultury wobec odchodzących

Cytuję " spier** do fryzjera " " śmieciu je**ny"

Nie polecam ;)

Szkoda, że nie dodałeś, że zostałeś zdegradowany przez to, że dostałeś flagi i rangę admina na innej sieci.

Szkoda, że nie dodałeś, że masz bana za "prześladowanie" ludzi z Naszej sieci na GG, motanie nimi itp.

Skąd te teksty? Przecież Ty nie wyzywasz i jesteś taki kulturalny...

tYtGkKp.png

Tego bana też nie wiesz, gdzie masz i za co? Tak dużo ich dostajesz i nie pamiętasz?

vP8dkLG.png

Gdy ktoś ma Cie zablokowanego wszędzie, po to żeby już nie słuchać, nie patrzeć na Twoje teksty Ty dalej brniesz w swój brak kultury.

Gdyby żył taki niemiecki dyktator, który zaatakował Nasz kraj w '39 roku pozazdrościłby Ci takiego wypowiedzenia wojny.

Klasa sama w sobie.

9gNVGVR.png

Przypominam Ci kto tu tylko robi syf... Jesteś zablokowany na GG, FB, telefonie... nie odpisujemy Ci, nie gadamy, mówimy ludziom, żeby ignorowali Twoje wiadomości.

A Ty dalej brniesz ze swoimi tekstami. Na prawdę jesteś dorosły? Jeżeli tak zajmij się graczami na swoim nowym serwerze.

Oooo... Dostałeś Perma za multikonto? http://www.mpcforum.pl/topic/1511257-perm-destero-rafal3816/#entry12786484

Ciekawe ile jeszcze jest takich osób w tym temacie.

Nie polecam,brak kultury u właścicielki.

A kim Ty jesteś człowieku? Pan od Destero czy od Rumcajsa? A.. od obu! zapomniałem :)

Również nie polecam ze względu na administracje.

Kolejny Pan z CSOwiczów?

Rozmawiałem z Panią właścicielką i zostałem zwyzywany dlatego że napisałem jej koledze że MOŻE to ona (nie będę rozwijał tematu).

Nie polecam kompletnie sieci ze względu na burdel i administrację.

Szkoda, że nie będziesz rozwijał tematu. To że nie wiesz z kim rozmawiasz to już Twój problem, to że zostałeś zwyzywany przez zwykłego gracza, na którego nie mamy wpływu też Twój problem. Dziecko Cie zwyzywało? Ha! Dobre!!!

Grożenie jakimiś DDoSami, atakami jest dziecinne.

Nie, nie.. czekaj.. to było "wyciągnę konsekwencję".

Śmiało możesz "wyciągać konsekwencję", tylko pomyśl kto potem na tym straci :) Art. 268 kodeksu karnego jasno mówi o sankcjach za wyciąganie konsekwencji. Już jeden Pan nam zapłacił - chcesz być kolejny?

Również nie polecam, byłem kiedyś tam Anty Cheat czy Moderatorem już nie pamiętam, po jakimś czasie zrezygnowałem, jednym słowem tam jest burdel na kółkach, Administratorka to porażka, nie wiem kto dał jej takie uprawnienia.

Ciekawe... Zarejestrowany tylko po to aby napisać post? Kto Cie o to poprosił? Rumcajs czy Destero?

Panowie...

I na CSOwiczow i na ZabijamBoLubie możemy wyciągnąć tony brudów, syfów o których wiedzą tylko nieliczni - pytanie tylko po co?

Nie lepiej być dla siebie uczciwą konkurencją, mieć swoje serwery, swoich graczy?

Zachowanie Destero, który lata po GG i rozpowiada ludziom jakieś rzeczy, przekazuje jakieś wiadomości przez kolegów, którzy nie są zbanowani jest dziecinne - tak zachowuje się człowiek, który przeszedł do innej sieci z podniesioną głową czy którego boli to, że musiał zmienić sieć?

Macie 20 serwerów, my 9. Macie prawie 25000 użytkowników, my niecałe 900. Chcecie takimi nagonkami, tekstami niszczyć konkurencję, która nie jest dla Was konkurencją?

Proponuje pomyśleć nad swoim zachowaniem i zająć się swoją siecią niż kopać się po kostkach.

Opublikowano

Szkoda, że nie dodałeś, że zostałeś zdegradowany przez to, że dostałeś flagi i rangę admina na innej sieci.

Szkoda, że nie dodałeś, że masz bana za "prześladowanie" ludzi z Naszej sieci na GG, motanie nimi itp.

Szkoda, że nie dodałeś, że powiedziałem, iż wolę siedzieć z Adminem na CSowicze niż z J@ u was, więc powiedziałem, że z was rezygnuję.

To raczej rezygnacja powinna być, ale róbcie co uważacie ;)

Dodatkowo, miałem rangę admin serwera u nich, ale admina nie miałem. Zrobiliśmy to byście mnie wywalili bo oczywiście jak bym napisał jeszcze raz rezygnację to znowu by było to co wcześniej.

Przypominam Ci kto tu tylko robi syf... Jesteś zablokowany na GG, FB, telefonie... nie odpisujemy Ci, nie gadamy, mówimy ludziom, żeby ignorowali Twoje wiadomości. A Ty dalej brniesz ze swoimi tekstami. Na prawdę jesteś dorosły? Jeżeli tak zajmij się graczami na swoim nowym serwerze.

Ale ja mam to gdzieś czy macie mnie zablokowanego. To nie moja stara tylko wasza, że już nie jedna osoba poszła za mną na innego ts'a dlatego, że u was bana mam.

Bez powodu również R0dr1g3z nie odszedł, który woli mieć admina oraz GLaDOS, który nie wiem czemu zrezygnował.

Nie brne dalej bo tylko jednej osobie napisał co o was myślę, więc nie wymyślaj, że cała Polska o tym wie.

PS. Zapomniałeś na Steam :v

Co do SS.

Wy jesteście wobec mnie tacy, więc czemu ja mam być inny ?

Zostałem zwyzywany na gg za to, że napisałem rezygnację. Odpisałem na to wyzwiskiem ? Nie :)

Bo ja mam szacunek co do niektórych i do czasu.

Zachowanie Destero, który lata po GG i rozpowiada ludziom jakieś rzeczy, przekazuje jakieś wiadomości przez kolegów, którzy nie są zbanowani jest dziecinne - tak zachowuje się człowiek, który przeszedł do innej sieci z podniesioną głową czy którego boli to, że musiał zmienić sieć?

No fakt, według was 1 osoba to jest od groma.

I na CSOwiczow i na ZabijamBoLubie możemy wyciągnąć tony brudów, syfów o których wiedzą tylko nieliczni - pytanie tylko po co?

A no można np. Kradzież kodu ;)

ms5ip0.jpgybs297.jpgtx1sql.jpg

Sapała do mnie o to, że siedzę na 3 ts. Po czym jej wytłumaczyłem to stwierdziła, że ją to 'je***".

Oczywiście również sapać do mnie, że mój kolega, którego nie znam itp reklamuje gdzie nie powinien.

Opublikowano

//
kochana właścicielka ZBL ;d

tyle w temacie. Zamiast coś wyjaśnić co w ogóle nie miało miejsca to ustawiła sobie w głowie rzeczy wyciągnięte z palca że my reklamujemy u Was botami? myśl kobieto główką.
Takie rzeczy się robiło w 2014 roku a nie teraz gdzie nawet zabezpieczenia są na każdym forum udostępnione ;)

Co do konsekwencji Waszych czynów. Wysłałem Ci diabełku rozmowę z osobą która podała mi logi z tego jak atakowaliście nasze serwery i on napisał mi że wyciągnie z tego jakieś konsekwencje także ja Wam tylko i wyłącznie to przekazałem ( całą rozmowę z ową osobą dostałaś na fejsie ) ale i tak trzymasz się tego co zostało Ci zakodowane w tym orzeszku ;)

Edit v1: jeżeli screen jest poza regulaminem forum i udostępnia dane osoby która na to się nie godzi to przepraszam i proszę o zacenzurowanie go. Chciałem tylko pokazać że to właśnie ona pisała by potem nie było że rozmowa z kimś innym w ogóle była ;)

Edit v2:

Pójdźcie sobie wyjaśniać takie sprawy na PW

Moja opinia zostaje taka jaka jest. Ja już kończę konwersacje na ich temat.

Pozdrawiam,
RumcajsJumper

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedna z niewielu sieci która na "zabezpieczenia" blazing nono.

Forum ładne, prezentacje 2/10 jednak z tego co widzę administacja kultury nie ma.

Polecam ze względu na serwery

Nie polecam ze względu na administrację.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

- Administracja nie ma szacunku do graczy jak i samych siebie.

- Panuje tam kolesiostwo na 102 przy podaniach na jakąkolwiek funkcje.

- Faworyzacja graczy

- Chamstwo że strony właścicielki i odzywki nie godne gimnazjalisty. 

NIE POLECAM w sumie serwery też mają średnie i pobugowane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...