Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto ograniczone? Pomocy

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie coś mi się pokazuje jak chcę dodać znajomego. Po kliknieciu w ten odnosnik to pojawia sie informacja o tym ze moje konto jest ograniczone. Co zrobic, zeby bylo normalnie? Zaznaczam, ze do tego cs wygralem klucz.

Opublikowano

ponieważ musisz kupić jakąś gre ale przez steam i dopiero wtedy będzie tak samo rynek będziesz miał odblokowany po 1 miesiącu muiszz kupić poprostu jakąś gre nawe za 0,29 euro

Opublikowano

ponieważ musisz kupić jakąś gre ale przez steam i dopiero wtedy będzie tak samo rynek będziesz miał odblokowany po 1 miesiącu muiszz kupić poprostu jakąś gre nawe za 0,29 euro

Myślałem, że wystarczy, że doładuję 5 euro i kupię klucze do skrzynek, jednak to nie podziałało. 

Spróbuję kupić jakąś tanią grę. A możesz mi podać jakiś tytuł do 0.70 euro?

I też nie rozumiem tego, że kilka dni temu dodałem 1 znajomego i potem już nie mogłem.

Opublikowano

@anonim7777

wchodzisz w rynek steam wybierasz gry ponizej 5 euro obok masz sortuj wedlug dajesz najnizsza cena i wybierasz np.  Overcast - Walden and the Werewolf promocja jest z 0.99 na 0.14 e masz jeszcze 47 h. 

Opublikowano

Dziękuję koledzy! Dzięki wam udało mi się zaprosić moich przyjaciół do mojej listy przyjaciół i razem będziemy mogli zwalczać złych antyterrorystów oraz brudnych terrorystów na polach mapy de_dust2!

Temacik zamykam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...