Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty w NT

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieją skrypty na postaci w NT tak jak w LoL'u?

Czy jednak nie ma?

Myślał ktoś o tym?

A co myślicie, gdyby coś takiego zostałoby stworzone al'a BoL czy L#? :P

Taki Sin 50 lvl z łado zabija  90 levki :D

Zwiad na spacji xD

Zapraszam do dyskusji. (?)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

LoL = setki milionów graczy

Nostale = ...

Ciężko byłoby zrobić coś takiego. spelle w LoLu castowane są natychmiast. W NT nawet jakby ogarnęło się pakiety wysyłane przez spele (dziwnie to brzmi ale może jakoś tak się na to mówi) to byłoby to możliwe. 

aczkolwiek wątpię aby ktoś się tego podjął

w Nostale OrbWalking jest do wypracowania samemu bo nie budujesz huricana, static'a itd i nie masz attack speedu 2,48 :) tutaj jest to wszystko o wiele wolniejsze

a co do sinka - jeśli ktoś się podejmie napisania takiego injectora pod skrypt Lua czy C## to ja mogę napisać taki skrypt. Byle żeby injector zawierał biblioteki. Bo tego to pisać nie potrafię

Dla moda

epvp nie jest konkurencyjną stroną. jest to forum ang/niem o tej samej tematyce. mimo wszystko nigdy zakazu podawania linków do epvp nie było....

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

W sumie to też mógłbym porobić skrypty(gdyby ktoś zrobił program ogólnie), tylko na łuka :P

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Ludzie, to nie jest Minecraft lub LoL..

Powodzenia życzę ;) nawet jak będziesz miesiąc kombinować to ci się nie uda..

Dla mnie temat jest bez sensu bo skryptu nikt nie zrobi do NosTale powtarzam 3 raz to nie jest Minecraft lub LoL to jest Nostale.

pisałem skrypty do LoL'a w C# więc raczej zmiana bibliotek itd to przestawienie się możliwe do szybkiego ogarnięcia

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nigdy o takich nie słyszałem, ale zapewne jakiś sposób na to jest, w końcu ktoś tutaj przytoczył Lola, który ma o wiele większą społeczność, lepsze zabezpieczenia, i udało się to złamać, dlaczego niby tutaj to byłoby niemożliwe? Różnica jest taka, że tam ktoś miał interes na poświęcanie swojego czasu (pieniądze za konta vip, itp) w NosTale raczej byłoby to nieopłacalne. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Nigdy o takich nie słyszałem, ale zapewne jakiś sposób na to jest, w końcu ktoś tutaj przytoczył Lola, który ma o wiele większą społeczność, lepsze zabezpieczenia, i udało się to złamać, dlaczego niby tutaj to byłoby niemożliwe? Różnica jest taka, że tam ktoś miał interes na poświęcanie swojego czasu (pieniądze za konta vip, itp) w NosTale raczej byłoby to nieopłacalne. :)

Ale ogarniasz to , że LoL i NosTale to dwie RÓŻNE gry i te dwie gry mają inaczej zbudowanego clienta ? Nie sądze , żeby kiedykolwiek ktoś znalazł takiego exploita do nostale.

nostaleh.png
Opublikowano

Ale ogarniasz to , że LoL i NosTale to dwie RÓŻNE gry i te dwie gry mają inaczej zbudowanego clienta ? Nie sądze , żeby kiedykolwiek ktoś znalazł takiego exploita do nostale.

"Exploit" już jest. Jakby komuś się chciało, to zrobiłby loader z obsługą lua. A właśnie, nikomu się nie chce - i wcale się nie dziwie.

Opublikowano

@GrAvItY1

Ogarniam, a ogarniasz to, że

Ktoś tutaj przytoczył Lola, który ma o wiele większą społeczność, lepsze zabezpieczenia, i udało się to złamać, dlaczego niby tutaj to byłoby niemożliwe

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano
Ktoś tutaj przytoczył Lola, który ma o wiele większą społecznośćlepsze zabezpieczenia, i udało się to złamać, dlaczego niby tutaj to byłoby niemożliwe

NosTale niestety nie ma takiej społeczności , więc nie ma szans.A pozatym LoL to Moba a NosTale to mmorpg więc się zastanów..

nostaleh.png
Opublikowano

Co ma typ gry do tego, czy powstają do niej jakieś skrypty?! Gra w obydwu przypadkach komunikuje się z serwerem i CELOWO użyłem tutaj porównania do lola, a więc wspomnę jeszcze raz - miał on o wiele lepsze zabezpieczenia, mimo to, ktoś znalazł jakiś sposób na obejście. A co do społeczności, to mam wrażenia, że nie czytacie moich postów, a mimo to je komentujecie...

Różnica jest taka, że tam ktoś miał interes na poświęcanie swojego czasu (pieniądze za konta vip, itp) w NosTale raczej byłoby to nieopłacalne. :)

Być może "skrypty" to złe słowo, bo tutaj za wiele nie da się ułatwić, ale exploity byłyby już ciekawsze. ;)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Brawo to gry online więc muszą się komunikować z serwerem... Exploit to najczęściej jakiś zły skonstruowany pakiet a nie coś takiego jak L# jakiś język do Lola.

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...