Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Wojownik 250Lv PandoraMT2 + eq

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­ Nazwa rzeczy: Wojownik 250Lv + Eq - PandoraMt2

Metoda kontaktu: GG: 7986314, PW
Opis rzeczy:Dziś na sprzedaż posiadam wojownika 250Lv, na kultowym serwerze PandoraMT2. 
Wojownik posiada bardzo oryginalny nick, nie zawiera imion, nie zawiera liczb! 
Biolog stary jest wykonany tylko do pamiątek, z racji, że po ów misji dostaje się dodatkowego defa, co zdecydowanie czyni postać automatycznie gorszą. Nowy biolog jest zrobiony w 100%. Do konta dołączam oczywiście działający adres e-mail, niestety z jednym mankamentem. E-mail działa, ale przychodzi na niego tylko i wyłącznie przypomnienie hasła, nie przychodzi zmiana na nowego. Poprzedni właściciel coś namieszał. Jednak się nie obawiaj! Daję pełny dostęp i możliwość zmiany hasła do meila, oraz pytania do odzyskania hasła, oraz zmiany numeru telefonu. Na poczcie znajduje się tylko konto na pandorze, które sprzedaję. 
Do postaci dorzucam 100% perfect eq. Wszystko co dorzucam znajduje się na screenie wyżej (każdy itemek jest perfect, poza jedną stalą, która jest +0, bodajże). Cena nie jest, aż taka wysoka. Sam ekwipunek jest wart około 120zł. Sprzedaje, ponieważ nie mam czasu na grę. Gorąco polecam. Przed zakupem postaci proszę o kontakt na gg: 7986314. Na gg często na niewidocznym. Pozdrawiam i jeszcze raz polecam!
Oczekiwana/oferowana cena: 170zł
Zdjęcia/inne informacje:

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

niestety nie, posiadasz na PL 80lv 4xP, jak chcesz. Na pandorze mam szamana 250lvl z top broniami + eq perfect.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...