Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Private Profil

EyKeyEy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak ktoś ma private profil to od razu jest podejrzany o cheaty ? Dobrze gra ohhhhhooo coś za dobrze ....hmmm.... private profil ok report 

Opublikowano

No bo pewnie ma 1 grę (cs) i 10 h w niej a ma np. orzełka :D

Legenda
Opublikowano

Dlaczego jak ktoś ma private profil to od razu jest podejrzany o cheaty ? Dobrze gra ohhhhhooo coś za dobrze ....hmmm.... private profil ok report 

Bo jak pizdy przegrywają to do wszystkiego się przyczepią. To jest ten margines cs;a.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

niestety polska to kraj cebulakow i jesli ktos gra lepiej od Ciebie to na 100% na cheaty a jak ma private profil to juz wgl jest podejrzany o wszystko nic nie poradzisz taki kraj tacy ludzie wyjatki sie trafiaja.

QLFKxFS.png

Opublikowano

przykro mi to mówić ale niestety polacy są j*b*anym rakiem tej gry. najgorszy naród jak dla mnie widać to nie tylko po grze counter strike

s-08-13-564289.png
Weteran
Opublikowano

Gówno prawda, nie tylko polacy widzące osobę, która ma prywatny profil oskarża go o używanie wspomagaczy lub o smerfowanie, nasi sąsiedzi są identycznie głupi jak my.

Często byłem oskarżany o używanie wh lub aimbot'a przez polaków jak i obcokrajowców przez ich głupotę zostałem zbanowany na steamie bez żadnego powodu, po napisaniu do supportu dowiedziałem się, że dużo ludzi masowo mnie zgłaszało jako cheater'a, który używa WH oraz Aimbot'a. Nawet głupie reportowanie może doprowadzić do bana, osoby z supportu pomimo obejrzenia kilku meczy z moim udziałem sami widzieli, że gram jak średniak i w dodatku sami powiedzieli, że nie używałem wspomagaczy, bo sami  na demkach widzieli brak dziwnych zachowań z mojej strony. Jednak oni nic nie mogą poradzić jedynie, poradzić że musisz zakupić nowego CS'a.

Grając lepiej od innych to wyzywają, że jesteś odpalony, a jak zamykasz tabele z statami 5/20 to też wyzywają od słabiakow jednocześnie votujac cię. Nie dogodzisz ludzią, którzy mają pusto w głowie, a i dziękuję wszystkim za bana poprzez głupie raportowanie mnie do supportu.

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...